Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran 2020 engelli öğretmen ataması ile yerleşenler

ismira86

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Bu atamaya daha önce memur olarak yerleşenler (başka bir sınavla) tercih yapamıyor mu?

Ben 2016 ataması ile (işletme mezunu) memur olarak atandım. 2018 sınavına da girmiştim.
Şu an halen öğretmenlik okuyorum, henüz mezun olmadım fakat deneme amaçlı başvuru sayfasına girmek istedim. Daha önce yerleştiğiniz için başvuramazsınız diye uyarı çıktı. Ben farklı bir bölümle, farklı bir sınavla yerleşmiş olmama rağmen atandığım için yeniden tercih yapamayacak mıyım?

Lütfen, atanmışın daha ne istiyorsun, başkalarının hakkına girme, tarzı yorum yapmayın.

Hocam ben de tersi durumu merak ediyorum, öğretmen olarak atandım bu tercihlerde diyelim. (Rehberlik) ben 2020deki sınavda psikolog alımlarında yeni puanla tercih veremiyor muyum :/ sanırım bu olmuyormuş aynı derece diye ikisi de lisans diye

merhaba,

yaf başlık imbatı rüzgarı misali daah destur başvurular bile açılmış değil sanırım ama..neyse sorularınızı cevaplamaya çalışayım.
Ben 2016 ataması ile (işletme mezunu) memur olarak atandım. 2018 sınavına da girmiştim.
Şu an halen öğretmenlik okuyorum, henüz mezun olmadım fakat deneme amaçlı başvuru sayfasına girmek istedim. Daha önce yerleştiğiniz için başvuramazsınız diye uyarı çıktı. Ben farklı bir bölümle, farklı bir sınavla yerleşmiş olmama rağmen atandığım için yeniden tercih yapamayacak mıyım?

meb artık şöyle şartlar koyabiliyor (yani bir önceki alımda böyle oldu) daha önce atanmış ve memur olanlar başvuramadılar.
çünkü başvurularını engelliyordu sistem. ama nasıl olduğumu hatırlamadığım bir husus da var ki başka platformlarda memur olan kimselerin öğretmenliğe de başvurup atanabildiklerini söleyenler oldu.

en net bilgiyi sistem tercih almaya başlayınca öğreneceksinizdir. sistem açılınca bi bakın ama acele davranmanızı öneririm çünkü en son yapılan alımda malesef sistem çok olumsuzdu. yani başvuru yapabilenlerden de sanıyorum sistemsel nedenlerle başvuru yapamayanlar olmuştu ama bu bilgiden emin değilim açıkçası. siz yinede sistem tercih almaya başlar başlamaz (eğer öğretmenlikte istekli iseniz) hemen tercihinizi yapmaya çalışın. başka sorunuz varsa sorun

Merhabalar, Bende 2010 MEB sınavı ile memur olarak atandım. İkinci Üniversite kapsamında Tarih Bölümü okuyorum ve son sınıftayım. Bu sene Formasyon aldım. Eylül ayında EKPSS'ye gireceğim. Ben Şimdi Öğretmenliğe geçemiyorum mu?

Lütfen, atanmışın daha ne istiyorsun, başkalarının hakkına girme, tarzı yorum yapmayın.

EKPSS ile yerleşmişseniz o puan ve sınav türü ile tekrar yerleşemezsiniz diye biliyorum.

Son dediğinize gelirsek sizin aracılığınızla yerleşip işinden memnun olmayanlara ya da bir şekilde atanacak şansı olanlara bir kaç şey söylemek istiyorum. Binlerce engelli kadro açılıp atanmayı bekliyor, 2018 yılında sınava giren engelliler iki (2) yılda bir avuç kadroya mahkum edildi ve hala güzel bir kadro açılıp atama bekliyorlar, işe ihtiyacı olan bir çok insan var engelli olarak tek çareleri de en büyük oranda bu sınav. Çünkü özel sektör bizi raporumuz için kullanıyor... Tercih yaparken kendinizin de bir gün mağdur olabileceğinizi düşünün. Yerleşenler ve yerleşme adayları tekrar tercih yapmayacağı şekilde tercih yaparsa kendim ve diğer engelli kardeşlerim adına mutlu olurum. Naçizane bir istek sizden bu. Zaten AVSP Bakanlığı son derece ilgisiz, bir de siz önümüze set koymaya çalışmayın. Saygılar

Ekpss 2020 Öğretmenlik Haziran Tercihlerini Yapamıyoruz Ekran Hata Veriyor

Giriş sayfasından sonra tercih sayfasında
EKPSS Verilerine Erişilemiyor.EKPSS Verilerine Erişilemiyor.
diye bir ibareyle karşılaşıyoruz benzer durumda olan kimse var mı, tercih süresi giderek daralıyor

Hocam Merhaba,
Ben de giremiyorum.Başvuru ekranı ile oyalanıyoruz hala.

galiba yanlızız hocam, herkes girdi demek ki tercihini yaptı ):

Öncelikle işletme mezunu olarak atandım halihazırda sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünden veya sosyoloji den (Felsefe grubu öğretmeni olarak) tercih yapmaya çalışacağım. Bu dönem değil başvuru yapmayacağım zaten, sadece başvuru ekranını açmaya çalıştım.(Mezun olmadığım için atama şartlarını sağlamıyorum) Ben atandım ve üzerine bir şeyler koyup yükselmeye çalışıyorum. Bu durumda da kimsenin hakkını yemediğim konusunda vicdanım rahat. Kamudaki liyakatsızlık ve torpil olaylarını düşündüğümüzde benim ki tamamen masum bir istek bence.

''meb artık şöyle şartlar koyabiliyor (yani bir önceki alımda böyle oldu) daha önce atanmış ve memur olanlar başvuramadılar.'' Bu olursa zaten kimse başvuramayacak ve okumamın bir anlamı olmayacak. Asıl haksızlık da burada başlayacak.

Başvuru ekranına girmeye çalıştığım zaman 2018 EKPSS puanı ile yerleştiridiniz diyor. Halbuki ben 2016 puanı ile yerleştim.

Türkçe öğretmenliği mezunuyum. Normal KPSS (eğitim bilimleri) ile atandım. Yedi sene öğretmenlikten geri hizmete alındım Son dokuz senedir aynı kamu kurumunda masa başı memurum. Engelli öğretmenliğe geçme imkanım var mıdır ? Mümkünse nasıl olur ?

[FONT=sans-serif]Giriş sayfasından sonra tercih sayfasında[/FONT][FONT=sans-serif]
EKPSS Verilerine Erişilemiyor.EKPSS Verilerine Erişilemiyor.
[/FONT]

[FONT=sans-serif]diye bir ibareyle karşılaşıyoruz benzer durumda olan kimse var mı, tercih süresi giderek daralıyor, sisteme erişim sağlayabiliyormusunuz ? ? ? [/FONT]

Sizce Bu atamada felsefe öğretmenliği kaç puana iner

ismira86
bence kanunlara ve resmi prosedürlere uygunluğa bakın,gerisini boşverin.

Kalender ŞAH
mesai saatleri içerisinde başvurunuzu yapmaya çalışın ve geç kalmamaya bakın başvuru hakkınız varsa.

perseküsyon
boşversenize öğretmenlikten maaşı aynı veya daha yüksek olabilecek başka memurluklara geçmek için yanıp tutuşuyorum diyebilrim ve bunu yapmak isteyen biçok öğretmen olduğunu da düşünüyorum.

bir söz vardı hatırladığım kadarını aşağıya alıntılayayım
bir somunun var mı bir de evin
kimsenin kölesi değilsin
kimseye ihtiyacın da yok ya
boşver, hayatı en güzel olan sensin
aaaa hatırladım bu sözler fuzuliye ait.

Arkadaşlar şimdi bu 200 kontenjan kalan bütün öğretmen sayisi olabilir mi herkesin atanma ihtimali var mi

Merhaba arkadaşlar rehberlik kaçla kapatır acaba.

Kalan öğretmen sayisi belli mi ? Bilen var mı

perseküsyon

hayır hiç öyle bişey söylemek istemedim,
yerinizde de yapabileceğiniz biçok şey var onu söyledim.

ama tabii maaş olarak küçük de olsa bi gelirinizin olması buna avantaj sağlar.

Ben bu branş atamasını EKPSS için anlayamıyorum. 60 soruluk bir sınavda sadece memur olarak atanmıyor muyuz? Yani ben mühendis isem, mühendis olarak atanmak için başka bir sınava da mı gireceğim? Yoksa Sadece 60 soruluk sınava girip, mühendislik niteliği isteyen kadroları mı seçeceğim? Bilen biri bilgi verebilir mi?

Engelli olan herkesin girdiği bir sınav vardir o da ekpss dir ve butün atamalar bu sinav üzerinden gercekleşir

Başvuruyu yapabilen oldu mu

Arkadaşlar bu atamada 25 felsefe ögrtmeni atanacak acaba kalan felsefe ögretmeni kaç kişi bu bilgiye nasil ulaşabilirim

feylefus

evet dediğiniz şekilde oluyor. yani sadece (60 soruluk) ekpss ile atamalar yapılmakta. başka bir sınav yapılmıyor. açılan kadroları seçiyorsunuz ve uygun ise atamanız yapılıyor.

Sanki bu grupta atanmayan öğretmen yok gibi...Bir avuç kadar mi kaldik😏

Ben önbaşvuru için sisteme giriyorum. Resim yukle diyor. Yuklüyorum 30 kb geçmiyecek diyor. Onaylamıyor ne yaptıysam olmadı. Milli eğitime de gittim yardımcı olmadılar. 2 gün sonra tercih süresi bitiyor. Yapabilen varsa buradan yazabilir mi

Bende tercih yapamiyorum..yarin milli eğitime gidecem

Milli eğitime gittim tercihlerimi orda yaptim..haydi hayırlısı..

Arkadaslar subat ayinda yeni bir ogretmen alimi olurmu.Bos kadro varmi hala.yoksa ogretmen kadrolari doldumu.Bilgisi olan varmi..

Toplam kalan engelli öğretmen sayisi 450 kişi diyorlar 200 atanacağina göre 250 kişi kalacak...bu kalanlar da atansaydi çok güzel olurdu..

Üst Alt