Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran 2015'te memur oldum. Ne zaman emekli olurum?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
19 haziran 2015 te başladım memurluğa emeklilik nasıl hesaplanır gün olarak vs. Bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Hesaplamaya simdi baslarsan gelmez o gunler. :)))

Ssk ve bagkurun gunlerin varsa hizmet birlestirmesi yaparsin mesela diyelim 3 tam yilin var memurluga giris tarihini o gunler kadar geri cekersin sonrada 15 yil calisirsin 15 yilin sonunda hastahaneye sevk ederler seni tekrar rapor alirsan emekli olursun. Memuriyetten once hic gunun yoksa 2030 da emeklisin gunun varsa o tarih o gunler kadar geri gider

Hayırlı işler şimdiden hesaplamya başlamışsak işin zor kardeş günler nasıl geçer :)

@erdalakbay

15 yıl nerde?

Arkadaş 2015 de işe başlamış ise...

a) % 50 ilâ % 59 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 16 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4320 gün, b) % 40 ilâ % 49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 18 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4680 gün, prim bildirilmiş olanlar da yaşa bağlı olmadan özürlü sıfatıyla erken emekli olabilecekler

Onun sgk icin gecerli oldugunu saniyordum.
Emekli sandigi 15 yil diye biliyordum. + 3 yil 15 yil gecerse 3 yilda gecer

Bizim oralarda bir söz var...
Ne kalmış şunun şurasında
Önüyle arkası
Koluyla yakası diye :eek::eek::eek:

daha yolun başındasınız biraz çalışsaydınız ya :D

ooooo ben hiç başlamadım çalışmaya emekklilik falan olmayacak :(

Üst Alt