Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayvan ve çiçeklerle konuşmak, onları anlamak sanrıymış :(

Hocam ben bitkilerle değil ama her zaman hayvanlarla konuşurum. Babamda konuşur. Hatta eskiden tavukları ile yere oturup elma yer, ineklerinin kafasını okşayıp günaydın derdi. Köpeklerine kadar hepsine isim verirdi. Hayvanlarımızdan bahsederken de bu isimlerle anardı. Bize de geçmiş galiba.

Aaa gerçekten harika, doktorum bunun normal olmadığını söyledi bana.onlari anlıyorum,onlarla konuşuyorum ve dertlerini anlıyorum.demek ki bu özel bir yetenek..

Ben de bir kediyle iletişime geçtiğimi sanıyordum. O hareket ettiğinde ben de hareket ediyor o durduğunda ben de duruyordum. Kedi bu sayede dibime kadar gelmişti.

Ben de manideyken televizyondakilerin söylediklerini üstüme alınıp, benimle iletişim kurduklarını sanıyordum :)

@mehmet985, TV bende yok ama karşı binadan beni izliyorlar ve takip ediyorlar.kapiya gelene asla kapıyı açmam mesala ve dışarı çıkarsam hep arkamı kollarım.beni takip ediyorlar mı diye..

@osmangazi,

çok örtüşen düşünceler vardı aslında ama sanrıymış işte hepsi ilaçları içmeye başlayınca anlıyorsun ki boş :)

@çılgın bipolar,
takip edilme hissi yürürken hala dönüp bi bakarım arkama çok sık olmasa da :) ama aşırı değil bendeki o takip hissi sadece bazı şeylere aşırı anlam yükleyebiliyorum iyicilik hali geliyo üstüme :)

Otobüsteyim, ayakta iki kişi fısıldastı. Biri önüme biri arka taraflara oturdu. İneceğim yere geldi otobüs, hiç düzenimi bozmadım. Tam kapı kapanacak kendimi otobüsten dısarı attım. Otobüs hemen yürüdü , dışarıdan önümde oturan ayağa kalmış inmeye çalışıyordu. Sanki ikisi de peşimden inmek istemiş ama son anda indiğim için otobüsün içinde kalmışlardı.

İnternette gezinirken bir forum sitesine girdim. Yazılanın anlamında farklı şeyler okumaya başlamıştım. İkinci bir anlam vardı her yazının ardında. Başka bir dil gibi ama değil farklı bir mana.

Örneğin kitap aldım yazıyordu. Diğer manada aramıza hoşgeldin yazıyordu.

Son düzenleme:
@osmangazi, ben toplu taşımaya binemiyorum.insan içine çıkamıyorum,çünkü hep pesimdeler..ilaçlarımı icmeme rağmen böyle..

Üst Alt