Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haydi Bir Fotoğraf Paylaş🙋

@OğuzHan112, Ondan ısındık birbirimize demek ki. 😃 Toki'den ev çıktığı için bu sene tatiller iptal oldu abi, ondan eskilere bakıp avutuyorum kendimi, seneye nasipse benim delikanlıyla kaldığım yerden devam ederiz. 😃 Senin tarafa gelecektik, seneye artık nasipse bir çayını içeriz. 😃☕😉

Evet böyle bir sözün vardı sanki hatırlıyorum?
Benim kafamı herkese açık abisi, ne zaman isterseniz buyurun gelirsin ☺️

@EMRAHBV,

Düzeltiyorum benim kapım herkese açık

@OğuzHan112, Delikanlı senin tarafı çok merak ediyor da Toki peşinatı çok yüksek abi, ondan erteledik. EyvAllah, sağ olasın. 😊

Ben buralara gelen tekrar gitmeyi düşünmüyor.. adamın biri zorla geldi araziyi istiyor benden 🤣 2 saat bana buradan bir yer ver diye tutturdu ne istersen vereyim diyor, İnşallah bir gün gelirsen beni daha iyi anlarsın 🙂

@EMRAHBV,

@OğuzHan112, Ben geldim abim de o zaman seni tanımıyordum. Atakum sahilinde gezdim, yabancılar pazarına gittim, 19 Mayıs gemisine gittim. Oraların ve Amasya'nın havasını aldım abim, 7 bölgenin hepsine girdim, toplamda 30 vilayet gezdim gördüm; hedef 81/81. 😃

Ne zaman geldin ki ben senin ben seni tanımıyordum o zaman?
Ben de bayağı bir eskilerden oldum burada 20 senelikler gibi olmasam da 🤪

@EMRAHBV,

Yaşlılığıma ver 🤣 hatırlıyorum öyle bir şeyler işte 🙂

@EMRAHBV,

Tekrar gelirsen beklerim güzel kardeşim 🙂

kv31v2w.jpg

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinin oyuncularından, büyük hayranı olduğum Vildan Atasever ablama da imzalı/ithaflı kitabımı takdim etmiştim. 🖊️📚:)
CxvUnR.jpg

Üst Alt