Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haydi Bir Fotoğraf Paylaş🙋

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinin oyuncularından, büyük hayranı olduğum Vildan Atasever ablama da imzalı/ithaflı kitabımı takdim etmiştim. 🖊️📚:)
CxvUnR.jpg

CL0zUI.jpg

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinde Emin rolüyle oynayan ünlü oyuncu Hakan Karsak abime de kitabımı takdim etmiştim. :)

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinin başrol oyuncusu Buse Meral Hanım'a da "Hayatıma Doğan Güneş 2.Cilt-Güneşim Battıktan Sonra" isimli eserimi takdim etmiştim. :) :) 📚
CavUPc.jpg

@OturanBoğa
Bülent abi, rapor ettiğim fotoğrafları siler misin diye rica etmiştim.. eline sağlık maşallah hepsini birden silmişsin 😅 10 kilo fındığını kestim bilgin olsun 🫡

@OğuzHan112, Abi ciddi diyorum biz yiyoruz, satıyorsunuz da ücretiyle almak isterim. :) Ne de olsa o işte uzman sensin. :)

10 kilo fındığın lafımı olur emrah,duymamış olalım, nasipse Eylül gibi yollarız.

@EMRAHBV,

Üst Alt