Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hava alanlarında engelli otomobil park ücreti alınıyor mu?

exelans

Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba

ben cuma günü istanbula gideceğim ve aracımı adana havalimanı otoparkına cuma sabahı bırakıp cumartesi gece alacam havaalanını aradım aracın engelli olduğu ruhsata işli ise ücret ödemezsin dediler ama yinede sorduğum kişiler aklımı karıştırıyor bu tarz durum yaşayan veya bilen var mı ?

exelans

hayır alınmıyor..ben 15 gün suudi arabistana gittim umre için..aracım engelli aracı..15 gün hava alanı otoparkında kaldı aracım..ve 5 kuruş ödemedim.

bilgine.

Hayır alınmıyor, Ben havalimanı çalışanıyım, aracımı engelli aracı olarak giriş çıkış yapıyorum ve ücret ödemiyorum.

Ben işitme engelli olarak araç ruhsatında engelli aracı ibaresi yok sadece Engelli kimlik kartımı gösterip ücret almıyorlar

Arkadaşlar,

Ben 17 sinde raporumu alacağım.19 Mayıs da ise uçuşum var.Hastaneden aldığım raporu göstererek havalimanını ücretsiz kullanabilirmiyim.Ruhsata işletmek dedğiğiniz şey nedir.Benim bedensel bir engelim yok.Böbrek nakilliyim.

----
yukarıdaki soruma cevaptır:Şimdi sabiha Gökçen Otoparkını aradım.Durumumu anlattım.İllaki bedensel engelimi olmam lazım dedim.Hayır dedi.Eğer aracın ruhsatında engelli ibaresi varsa ruhsat yeterli dedi.ruhsatta engelli ibaresi yok ise raporunuzun fotokopisini alıyoruz dedi.Yani 19 mayıs 21 Mayıs aras ilk deneyimi yaşayacağım.

Üst Alt