Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalık geçmişimi paylaştım işe alınmadım!?

creep1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese selamlar ♥️. Referans aracılığıyla iş başvurusunda bulundum yaklaşık 4 ay kadar bekledim sayaç okuma elemanı olacaktım. İşe girecektim evrakları falan hazırladım müdür herhangi bi ilaç kullanıyomusun diye sordu bende ilaç kullanmıyorum diye cevap verdim. Eğer ilaç kullanıyosan veya hastalığın varsa biz bunu iş güvenliği testlerinde görebiliyoruz dedi ayrıca sağlık raporunda ki barkod dan görme durumumuz var dedi. Bende bundan 8 sene önce epilepsi ilacı kullanmayı bıraktım nöbet geçirmeyelide 12 sene oldu dedim orda herşey tamam gibiydi sonra üst amirine söylemiş benim evrakları teslim ederken telefon açtı işe giremiyeceğimi söyledi.

O günden beridir içimde bir ukte kaldı keşke söylemeseydim diye sürekli düşünüyorum kafama takıyorum. Askerliğimi yaptım ehliyetimi aldım hatta ehliyet raporu konusunda hiç bir sıkıntı olmadı kontrol için belli bir süre sınırı bile koymadı doktor bey... Orda bu bilgiyi vermeseydim süreç nasıl işlerdi bu konuda bilgi sahibi olan ya da bu durumu yaşayan var mı ?

E nabız üzerinden görebilirler ama barkod üzerinden hastalık geçmişinizi göremezdiler. Sen en iyisini yapmışsın. Olan olmuş çok kafana takmana gerek yok. Nasip değilmiş deyip önüne bakacaksın.

Görüştüğün müdür """Eğer ilaç kullanıyosan veya hastalığın varsa biz bunu iş güvenliği testlerinde görebiliyoruz""" şeklinde konuştuysa böyle olmuştur. Kendinde kusur bulup da evham yapma. Hayırlısı olsun diyelim

Üst Alt