Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta olmadığı halde sürekli psikiyatrik ilaç kullanılırsa sonucunda bu ilaçları bırakmak gerekirmi?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
774
Reaksiyonlar
875
Hasta olmadığı halde sürekli psikiyatrik ilaç kullanılırsa sonucunda bu ilaçları bırakmak gerekirmi?

bırakınca ilkbaşta güzel oluyor ama sonra kötü oluyor. hasta olmayan adam uzun süre ilaç kullandıysa hasta olmuştur yada çok sağlam psikoloji vardır. sen bırakmak istiyon gibi. bırak dene bakalım ne olacak 3 ay sonra anlarız sonucu

@Kumarbaz, bu konuda şüphelerim var.
Hafif ruhsal ve psikiyatrik hastalık olduğu zaman hastalık hafifse ve ağır ilaçlar kullanılırsa ondan dolayı diyordum.

Benim hastalığım sağ kulak iç kısmına aldığım darbeyle başladı. 2.000 yılında oldu.

ben kumarı severim. bırak ilaçları ne olacağını gör en fazla biraz depresyona girersin yada ilaçların yükü azalınca güzel günler görürsün. ben hayatımla çok kumar oynarım

Bipolar hastası bırakamazmış, doktora kaç kez sordum bu soruyu. ölene kadar kullancam ilaçları, kabullendim artık.

Ben 20 yıldır kullanıyorum
Aileme göre ilaçlarla kendimi hasta etmişim
Aslında İlaç kullansam da kullanmasam da aynı, mutsuzum.

Hasta olmadığı halde ilaç kullanıyorsa , normal değildir. Hastadır o. Biz hastayız ilaç içmemek için can atıyoruz.

Bende 2012 TEMMUZ dan beridir düzenli ilaç kullanmaktayım. Keşke ilaçlara hiç başlamasaydım diyorum kendi kendime.

Üst Alt