Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi kadroyu secmeliyim karar veremedim?

fraq

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar 78 puanim var makina teknisyenliginimi yazmaliyim yoksa full hizmetlimi yazayim yardimci olurmusunuz ortaoretimden

Branşını öncelikle yaz çünkü branştan atanman daha kolay olabiliyor kalan yerlere hizmetli yazabilirsin memur yazıp tercihlerini yeme o yüzden branşını öncelikle yaz sonra hizmetli yaz, Allah yardımcın olsun inşAllah bi yer çıkar..

78 çok kötü değil. Umudunu kaybetme. Yalnız ilk iki atamada atanacağını sanmıyorum. Üçüncü bir atamada hizmetli gelebilme olasılığı olabilir. İşte burada doğru tercih önemli. 90 alıp da doğru tercih yapamayıp atanamayanlar da vardır mutlaka. İlk önce branş daha iyi olur. Yalnız branşlı ve branşsız sıralaman kaç, onu öğrenmek gerek.

Arkadaslar bransi secin diyosunuzda bransta calisma kosullari nasil maas durumu nasil rahat yermi bilmiyoruzki

Brans siralaman kadro sayisini kurtariyorsa tabiki bransini yazacaksin. Kurtarmiyorsa bile once brans onun devaminada diger genel kadrolari yazabilirsin.

Brans bazinda siralamada makina teknolojisi dal yok sectigimde 17 kaliyo sizce yerlesirmiyim

eger branş bazında yerleşemsen zaten dıyerınde şansın hıç yok olursa branşına göre olur bu kesın

Benim düştüğüm hataya da düşmeni istemem puanım 81-82 arasıydı, forumda okudum herkes işte ( özellikle benimle aynı puanda olanlar ) atanamam seneye kaldı bilmem ne falan dedi bende korktum açıkcası tercihlere döşedim Hizmetli'yi benim atandığım ilçeye 77 ile Engelli Hizmetli atandı tamam belki bu puanla memur olamazdım ama tercih yapmazdım bu tercihi bekler memurluk için zorlardım

fraq

Benimde seninle aynı makina teknolojisi dal yok sectigim zaman 29. Sıradayım. Bu branşta 35 kişi alımı var ve ben tercihlerimi sadece branş olarak yaptım. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Ben ömss ile atanmıştım. Puanım 83 küsürdü. Gelmez diye hep hizmetli yazacaktım. Birinci atamalar olmadı, ikinci atamalarda 7'nci tercih memurluk tuttu. Sonra vhki oldum. 4 yıldır memurum çok şükür. Sen teknisyen isen, teknisyenler düz memura göre biraz daha fazla maaş alıyor. Yani teknisten memur olursan, düz memura göre maaşın biraz daha fazla olur. Onun için ilk önce branş daha doğrusu. Branşına yönelik kadro yoksa, branşın dışı yazacaksın mecburen.

orta öğretim puanım 76 atanırmıyım sizce umut var mı

mrblar benimde makine teknlijisi dalı yok sıralamam 44 serwol kardeş tam puan kaç senin

yanlışlık olmasın gardaş sıralamanda

hatta sana bişey söleyim dalı yok ve makine tek. dallarınıda işaretlemen gerekiyo onlarda 2061 olduğu için tercih yapabliyor

Branşın varsa önce branşını tercih et.. daha sonra hizmetli veya memur ne düşünüyorsan onu yaz..

75. puanla hepsini işaretleyince 89. sıra çıkıyo benim

Olabilir haklisiniz sanırım ben yanlış bakmışım.Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Üst Alt