Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi ilaçlar cinselliği baskılıyor?

@osmangazi, ben de aynı süreçten geçtim hatta şimdi gibi hatırlıyorum arada belki 20 yıldan fazla zaman geçti Barış Manço'nun baba olduğu filmi izleyince benim çocuğum hiç olmayacak mı diye aşırı kafaya takmıştım

Cinsel muayene de oldum. Doktor eliyle kontrol etti ,normal dedi. Bu sefer doktor benim psikolojim bozulmasın diye yalan söylüyor hezeyanı oluştu, yine güvensizlik, şüphecilik oluşmuştu.

@osmangazi, Bende şekil bozukluğu oluştu darp ile.Altı farklı üroloğa gittim.Hepsi bir şey olmaz dedi.Biri tek tedavimiz ameliyat ürolojide dedi farklı bir tedavi yokmuş.Diğeri bu sadece küçük abdest için tek görevi işemek dedi.Birine dedim ki morluk var krem antibiyotik bir şey ver yok diyor.E vitamini iyi geliyormuş diyorum ona da yok diyorlar.Sahil kasabasındayım burada.Yakınıma bakıp geziyorum adam sivri taş atıyor.Ulu ortada kontrol edilmiyor...

Metro da nasıl başardıysa bir şeyle vurdular.Başı santimden az çizilmiş.Adamlar 7 8 kişi metro durağında güvenlik yok.Kaldım öyle.Dava da edemiyorsun bunları adam yerine koyuyorlar...Anlatmak istediğim millet aç diyorlar çoğuda bunlardır.Allahından bulsunlar.Saçma sapan artık üzülmüyorum milletin durumu kötü diye.

@Sarman, Hocam orası öyle de cinsellikte vücudumuzun yongası o olmazsa düzene sokmasak daha zorlanırız ben doktora utanmadan anlattım bana abilify önerdi ama halen ilaç kullanmadan önce cinselliği yapıyorum sonra aliyorum ilacı ayıptır söylemesi.

Bana risperdal iyi gelmiyor. Doktora risperdal cinselliği bozdu dedim 3-4 aydır günde 0.5 mg alıyorum eski halime döndüm sayılır.

Üst Alt