Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halüsinasyonu olanlar halüsinasyonları arkadaş olarak görüyor musunuz?

@anonymous, Oğlumda Şizoafektif şu an ozaprin (olanzapin) rexapinle aynı etken madde 15 mg kullanıyor doktor duruma göre 20 mg çıkarmayı düşünüyor 15 mg azalttı ama kesmedi işitsel halisinasyonları normalde bu ilacın maksimum dozu 20 mg sizin 30 mg kesilmiş olması benim çok önemli bir bilgi.
Peki daha alt dozlarda nasıl bir durum yaşadınız?

@kara duman, abi ben 10mg rexapinden 20mg a çıktım ama devam edince doktor 30mg a çıkardı.
Rexapin haricinde depakin 500mg X2, xelipyion 150mg, cedrina 300mg kullanıyorum.
1 haftadır hiç halüsinasyon görmüyorum.

@creatinonofworld, Çok çeşid ilaç kullandı şu an 15 mg ozaprin 5 mg nervium kullanıyor.

@anonymous, Sizin adınıza çok sevindim MaşaAllah daim olur inşaAllah.
Bayaa ilaç kullanıyormuşsun ama bizde ilaç çeşidi arttıkça işler kötü gidiyor az ilaçta daha iyi sonuç alıyoruz ve antidepresanlar ters etki yapıyor onun için antidepresanda kullanamıyoruz.
Peki 30 mg altı rexapinde halisinasyonlarda kesilme olmadı 30 mg çıkıncamı kesildi

Son düzenleme:
@creatinonofworld, Hap olarak invegayı kullandık aynı etken madde kısmi etki yaptı 6 mg kesti biraz sesleri ama dozu 9 ve 12 mg çıkarınca hep sesler arttı hemde çok yoğun anksiyete gelişti mecbur bıraktık her bünye farklı işte.

Her umut kırıntısına sarılıyoruz çaremiz yok.

Üst Alt