Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halsizlik ve aşırı kondüsyon eksikliği neden olabilir?

osmangazi

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
352
Halim yok. Mutfağa gidene kadar soluk soluğa kalıyor, bacak ve kalça kaslarımın yorulduğunu hissediyorum. Kalbim güm güm atıyor hareket edince.

Kalp sıkıntısı yada bildiginiz buna sebep olacak birşey yoksa hareketsizlik en büyük nedendir....Dr da sormakta fayda var tabi

Aynı sorun bende de var.
18 yaşına kadar normal birisiydim.
Sonra zamanla git gide kötüleşmeye başladı bu durum. Şuan da iki merdiven çıksam terin suyun içinde kalıyorum, kalbim şiddetli atmaya başlıyor, nefes nefese kalıyorum.
Kan değerlerim normal, kardiyolojiye gittim kalbimde de sorun yok.
Sadece tansiyonum yüksek, birde bipolar var.
Sanırım majör depresyona girdikten sonra kondisyonum düştü ve bir daha eskisi gibi olamadı.

@osmangazi, kardeşim ihmal etme. Bu konu çok önemli. Ben her ay baktiriyorum. Karaciğer enzimlerine bile.. En son D vitamini düşüktü. Hap kullaniyorum

@Descartes,
Abi haklısın. Boğazdan ablasyon yapıldı her ay onları kontrol ettirmem gerekmiş. Şimdi sırada makattan kan gelmesi var onu halledebilirsem uyku apnesine baktıracağım. Sıra sıra baktırmak istiyorim

Hemoroid kanaması için oturma banyosu yapman şart sıcak suda 15 dakika oturmalısın klozet yerine normal tuvalet kullanıp uzun kalmamaya dikkat etmen gerekir @osmangazi,

@osmangazi, tansiyon gibi geldi bana da, tansiyon aleti varsa takip et. Halsizlik olayı troidler olabilir. Bir dahiliyeye görünsen iyi olur.

@osmangazi,

Tüm batın usb.. biyokimya, hemogram,tsh.. BT Toraks..eko,koşabilersen efor,koşamazsan sindigrafi,o da olmaz sa BT anjiyografi , bunları yaptırın mutlaka.

Söylediklerimi yaptırın önce doktorunuza gösterin sonra buraya yapıştırın.

Üst Alt