Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk sağlığı kurumu başkanlığı unvana uygun rapor istiyormuş

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlarım ben halk sağlığına önlisans mezunu olarak memur olarak yerleştim. kurumun 2014/2 ve 2015 atamalarında yayınlandıgı duyurulara baktım. aynen şu şekilde yazıyor
4. Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe Kabul edilen en az %40 oranında özürlü olunduğunu gösteren sağlık kurulu raporunun;
a) Raporun aslı veya raporu veren Hastane Baştabibinden onaylı (kurum kaşesi ya da mührü ile imzalayanın kaşesinin de bulunduğu) veya noter tasdikli sureti,
b) Raporda çalışabilir/çalışamaz ibaresinin belirtilmesi, çalıştırılamayacağı iş alanları bölümünde kişinin atanmasına engel bir ifadenin bulunmaması, yerleştirildiği unvanda görev yapabileceğine dair ifadenin bulunması, atanmasına engel bir ifadenin bulunması durumunda raporların yenilenmesi,

özellikle B maddesi dikkatimi çekti unvanında görev yapabileceğine dair ifadenin bulunması diyor. yani memur olabilir yazmalıymış. bu raporu nasıl alacağız cok sacma işlerle ugrastırıyorlar.

UNVANA GÖRE ENGELLİ DEGİL , UNVANI ENGELLE GÖRE DÜZENLEMELERİ GEREKİYOR BİZ ZATEN ENGELLİ SINAVIYLA YERLEŞİYORUZ. ÖRNEGİN GÖRME ENGELLİ OLAN BİR ARKADAŞ MEMUR OLARAK ATANDIYSA SEN GÖREMİYORSN MEMUR OLAMAZSN DİYE RAPOR VERİRLERSE. BU SACMA SİSTEMİN DEĞİŞMESİ GEREKMEKTE.

Bende Halk SAğlığı Kurumuna atandım..Sİz nereye atandınız..

İstihdam işaretli rapor istiyor sanırım ben işaretletmiştim raporu alırken, çalıştırlamıyacağı iş alanları işitme yazıyor iyi ki raporu alırken yazdırmışım herşeyi..

bende yazdırmıştım agır ve tehlikeli işlerde calısamaz yazıyor. onun dısında bide engelli kadrosunda memur olabilir diye istiyorlar bunu nasıl yaptırcaz acaba tekrar tekrar iş cıkartıyorlar

İstihdam işaretli olucak işte, ben ocakta aldım raporu engelli istihdamı diye işaret koydurdum yani kamu da özel sektörde engelli istihdamı ile çalışabilir demek..

istihdam ve çalışamacağı iş alanları dolu benim zaten. ama bnm demek istediğim şey baska, eğer okursanız kalın olarak çizdiğim yeri.

Mesela ben santral memurluğu olarak atandım ama işitme den dolayı atandığım ünvan ile çalışamam, sanırım böyle durumlar için raporu yeniletiyorlar biz düz memur olarak atandığımız için orada engel durumumuza göre iş verirler yani..

evraklar yayınlansın ozaman netleşecek bakalm

Halk sağlığı kurumunda çalışan memur veya hizmetli arkadaşlar yokmu bize yardım ede bilecek

OGMde ıstıyormu acaba , ya ben szıofrenı hastasıyım memurlugu kazandım sımdı benı bıde ıse almazlarsa ben napıcam ozaman. Ben bu hakkı kazanmısım, orası almıcak burası almıcak bız aclıktan olelımmı bızım ınsanca yasamaya hakkımız yokmu

nuri3558

Nuri kardeş benim rapor da istihdam işaretli değil istihdam diye bir şey yazmıyor çalışabilir de yazmıyor ama çalıştırılamayacağı alan dolu bir sorun olur mu

@zeynep ünal

eklemek istediğiniz resmi ilk önce buraya yükleyin, https://hizliresim.com/ gözata tıklayın resmi seçin ve yükleye basın, yükledikten sonra gelen ekranda resim direkt adresi diye olan kısımdaki http ile baslayan resmin linkini kopyalayın, biraz once eklediğiniz gibi
etiketlerinin arasına yapıstırın.

@Sizosalgun
raporunda çalışabiliyor yazıyor sonuçta, alırlar alırlar merak etme
şunu bi oku
http://memurunyeri.com/2012-08-19-1...arinin-devlet-memuru-olmasi-mumkun-mudur.html
http://memurunyeri.com/2012-08-19-1...rtilen-hususlara-uygun-islerde-istihdami.html

pE85RL.jpg

çalışabilir ibaresi engelinizin yüzdeli olan raporunda yazıyor ama halk sağlığı ayriyetten atandığı alanda çalışabileceğine dair rapor istedi benden 2014 de

teşekkürler ozgurluk

Zeynep hanım aldığınız bu kağıt engelli raporuna mı eklendi yoksa engelli raporu haricinde ayrı bir kağıtda mı verdiler çalışabilir raporu nu

islam

sağlık raporum var zaten bu durum bildirir raporu gibi bir şey ayrı bir kağıt bu

Zeynep hanım bize yardımcı olun raporum varken ayriyetten atandıgı alanda çalışabilir raporu almışsn. Bu rapor nerden alınıyor tekrar engell raporumu için başvurucaz tek tek doktor doktor dolaşıcazmı ??

zeynep ünal

Zeynep hanım bu kağıtı engelli raporu aldığın hastaneden mi aldın yoksa baska hastaneden mi?

Üst Alt