Vergi dairesindeki muhteremler Otomatik Araç Kullanır ifadesinden, bu adam sadece otomatik araç kullanabilir manuel vites araç kullanamaz sonucunu çıkaramadıkları veya kasıtlı olarak çıkarmadıkları için, gidip rapora anlayacakları dilden derdini yazdırman gerekiyor.
Sağlık kurulu ve hastanenin bana söylediği rapora ek yapılamayacağı en kolay yolun hastaneden sürücü olur raporu çıkartıp bu rapora gerekli teşhisin yazılması yönünde.
Bu uygulama bence tamamen işleri zora sokmaktır. Otomatik Araç Kullanır ne demek, otomatik aracı herkes kullanır bunun için özel bir yeteneğiniz, dokuz kolunuz, sekiz bacağınız filan olması gerekmiyor, otomatik araç kullanır demek sadece otomatik araç kullanır demektir, özel tertibatlı araç kullanır demek sadece tertibatlı araç kullanır demektir. Ama ille de ben açık yazılsın istiyorum diyorsan önce gidecek rapor yetkisi verdiğin hastanelere bunu adam gibi öğreteceksin, doktorlar rapor almaya gelen adamın suratına aptal aptal bakmayacak, ÖTV indirimi sadece %90 rapor için olur demeyecek.