Değerli arkadaşlar bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum. Ankarada yaşamaktayım. H sınıfı otomobil (otomatik vitesli araç) ehliyetim var. Aynı zamanda 2 tekerlekli scooter tarzı motosiklet kullanmak istiyorum. Motosikleti kullanabiliyorum sıkıntı yok sol ayağımda düşük ayak özrü mevcut. Hiç bir sürücü kursu bu ehliyeti vermiyor. Kurstan sertifika alabilmem için kursun üzerine vitessiz yada özel tertibatlı motosiklet olması gerekiyormuş. O yüzden bir kişi için aradığım hiç bir kurs bu ehliyeti vermiyor.
Bimere konuyu iki defa yazdım kurumların hepsi topu başkasına atıyor. En son gölbaşı milli eğitimin bana verdiği cevap şöyle, "biz hir bir sürücü kursunu şu ehliyet sertifikasını da vereceksin diye zorlayamayız" şeklinde oldu. Aramızda mutlaka h otomobil ehliyeti olup aynı zamanda motosiklet kullanan arkadaşlar vardır. Sorunu nasıl çözdüler yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.
Bimere konuyu iki defa yazdım kurumların hepsi topu başkasına atıyor. En son gölbaşı milli eğitimin bana verdiği cevap şöyle, "biz hir bir sürücü kursunu şu ehliyet sertifikasını da vereceksin diye zorlayamayız" şeklinde oldu. Aramızda mutlaka h otomobil ehliyeti olup aynı zamanda motosiklet kullanan arkadaşlar vardır. Sorunu nasıl çözdüler yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.