Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı için motor dersi olacak mı?

fuat02

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar saygı değer büyüklerim.. Benim yaşım 18 ve kulaktan işitme engelliyim. 8 aralıkta ehliyet sınavına gireceğim ama benim sormak istediğim şudur.
Hastahaneden rapor aldım h sınıfı araba sürebilir diye ve bu raporu alır almaz hemen kursa başvurdum. İnternetten araştırdığıma göre yazılı sınavda araba motorundan sormuyacaklarmış galiba ama bugun gittigim yerde bana dediler araba motorundan sorulacaktır diye. Bana yardım edebilirmisiniz? Teşekkürler..

Yeni yasada artık motor dersinden de sorular var kardeşim...

Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Bu arada bu yeni yasanın kurallarını nerde okuyabilirim?

Google amcaya bir danış istersen :)

motor dersi sınavından muafsınız benim de h sınıfı ehliyetim var ordan biliyorum

Mehmet 41 kardeşim o eski mevzuatta idi ben aldığımda da yoktu ama artık var....

bu mevzuat değişikliği ne zaman yapıldı . 2 kasımda yapılan H sınıfı için olan sınavda Motor bilgisi yok ?

Giren arkadaşlar sorulduğunu söylediler...

Geriye dogru gidiyorum bende 8 Aralıktaki sınava giricem dediğim gibi 2 kasım dakinde yok 24 agustos u da şimdi çözdüm ondada yok . Bir yanlışları var bence . Kitapcıkta yazıyor zaten . :)
ur4fm.jpg
ur4hr.jpg

Benimde kafam karıştı şimdi :(

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Şimdi benim de kafam karıştı evet önceki sınavlara baktığımda motor yok ama şimdi motor var diyorlar gerçekten doğrumu? Googleden araştırdım hayla bir sonuca varamadım.

konuyla tam alakası yok ama baktım burada bilenler var.bir soruda ben sorabilirmiyim..işitme engelliler A2 ehliyet (motosiklet) alabiliyor mu?

bende sınava girecem 8 aralıkta sürücü kursu motordan muaf olduğumu en son yapılan sınavda hatalı olarak H sınıfı belge alacakların bir kısmına motor soruları sorulduğunu belirttilier.

myilmaz1974;

O zaman mecbur motor çalışacağız. Teşekkürler yorumun için.

24 ağustosda H sınıfı ehliyet için sınava girdim motorla ilgilide sorular vardı bende yeni yönetmeliğe göre motordan sorumlu olduğumuzu biliyorum arkadaşlar.

bende 2 kasımda sınava girdim motordan sorular var
12 tane motor
16 ilk yardım
32 trafik
toplamda 70 puan alman lazım yani 60 soruda 42 doğru çıkarman lazım
yeni yönetmelik böyle

Bu girdiğiniz sınavı milli eğitim yapmıyor mu ? T.C. M.E.B-Eitim Teknolojileri Genel Mdrl Yapılan sınavların soruları buradakiler değilmi ? Anlayamadım ben burda olmayan sorulardan nasıl sınava girdiniz . Haydi girdiniz ben yanlış bakıyorum diyelim . Bununla ilgili yönetmelik nerde nerden bakıyorsunuz bu yönetmeliğe bende bakmak isterim .

AzMiCaN;

Aynen bende burdan çalışıyordum ve burda motorla ilgili bir konu görmedim ama şimdiki arkadaşlar motor var diyor

Verdiğiniz linkte yeni müfredat sınav soruları var arkadaşlar ilk kez sınava gireceklere o kitapçık veriliyor, oradaki diğer kitapçıklar yazılı sınavı daha önce kazanamayan yani yönetmelik değişmeden önce ilk sınavını olmuş ama kazanamamış olan adaylar için diye düşünüyorum.

yaw ben 2 kasımda girdim sınava motordan sorular var
yalan mı söylüyoz sen çalış motorada
hem 12 soru toplam 60 soruda 42 doğru
çıkarman lazım en çok trafikten soru var 32 tane
trafiğe daha yoğunlaş motoru halledersin
hem sürücü kursuna sorsana
ama kesin çıkıcak motordan soru 12 aralıkta mı giriceksin?

dgn;

8 aralıkta girecegim ve malum motor olduğu için çalışmak zorundayım onada. Beni aydınlattıgın için teşekkürler.

Üst Alt