Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetlerin kontrol süreleri var mı?

i_brahi_m

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
4
arkadaşlar herkese iyi geceler benim bi sorum olacaktı benim h ehliyetim var duyduğuma göre ehliyetlere 1 yıl falan diye muayene süresi oluyormuş bu süre nerde yazar yani ehliyette veya ehliyet raporunda yazar mı. emniyette bana bişey demedi bu süre her h sınıfı ehliyeti olanda olur mu. yoksa doktorlar mı h ehliyet raporuna 1 yıl sonra kontrol edilecek diye yazar. yardımcı olursanız sevinirim.

tamam sağol verdiğin bilgi için doktorlar karar veriyor onu biliyorumda bu süre h ehliyet raporunda mı ehliyette mi yazar onu soruyorum. benim rapordada ehliyette de bişey yazmıyor.

yani raporda 1 yıl sonra kontrol diye ibare mi olur.

verdiğiniz bilgilere için teşekkür ederim yani böyle bir süre olsa bile mutlaka ehliyet raporunda yazar diyorsunuz. anladığım kadarı ile.

ibrahim eger doktor kontrol koymuş ise verilen tarihte gitmedigin taktirde ehliyetin otomatikmen iptal olur her engelliye kotrol şerhi koymazlar rapoprunda böyle bir ibareyoksa dert etmezsin

yok raporda bişey yazmıyor zaten ehliyet için bir problem olmasın diye soruyorum.

sağol herkes bişey diyorda bu konu ile ilgili kafama takıldı o yüzden soruyorum. şu anda bende ssüre falan yazmadığı için bişey yapmama da gerek kalmıyor o zaman.

sen sağ olkardeşim sen ehliyet alabilmişsin çok güzel fakat biz alamıyoruz avrupası amerikası ankiloza kontrol şerhli ehliyet veriyor bizim türkiye dahamı ileriyiz ne bizi tehlikeli görüp ehliyet dahi vermiyor darısı bizim başımıza

inşallah sizde ehliyetinizi alırsınız. almak içinde uğraşanlara allah kolaylık versin.

Üst Alt