Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ben de dün B sınıfı ehliyetimi H sınıfına çevirmek için sürücü kursuna kayıt yaptırdım. Aralıkta direksiyon sınavı varmış ona girip H sınıfı ehliyeti alacağım kısmetse. 2016 yeni yönetmeliğe kalsın istemedim açıkçası. ne olacağını sürücü kursları bile bilmiyor. demişsiniz
Doğrudur, kimse ne olaçağını bilmiyor Bekleyip Görmek Lazım , Yani bir sistem ve Prosödör Geleceği Belli , Ben B Sınıfı Ehliyet Sahibiyim ve bende diyorumki 2015 te raporumu işleme koymayacam BEKLEYECEM , Devlet işi bi şekilde yerine oturur İçim Çok Rahat belkide sürücü kursuna hiç gitmeyecez sadece emniyet trafik şubeye gidip rapora uygun olarak ehliyeti güncelleyecekler, bilemiyorum ama acele etmeyecem ve EMİNİMKİ Acele etmiş olsaydım daha çok param çıkıyormuş diyeceğim ...
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.