Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetimle %90 raporlu babam adına alınan aracı kullanabilir miyim?

Konular
23
Reaksiyonlar
4
Merhabalar

Almış olduğum sağlık kurulu raporunda özel tertibatlı ve otomatik vites araç kullanabilir yazıyor.. bu raporla babama %90 raporuyla aldıgımız otomatik vitesli aracı tertibat taktırmadan kullanabilirmiyim

şimdiden teşşekkürler....

Hiç bir bedensel sakatlığınız yoksa, yani araç kullanmak için özel donanıma ihtiyaç duymuyorsanız evet kullanabilirsiniz.
Ama rapordaki ibare bu konuda çok net değil. Hem özel tertibat hem otomatik vitesi mi şart koşuyor, yoksa özel tertibat yoksa otomatik vites olması şart mı diyor, net değil. Bu konuyu açıklığa kavuşturmak için -eğer raporu yeni almışsan- hastaneye yeniden başvurmayı deneyebilirsin...

sakatlık derken ben kas hastasıyım..fakat elimi ve ayaklarımı çok rahat bi şekilde kullanıyorum ve aracı kullanırken hiç zorluk çekmiyorum.herhangi bir özel tertibata ihtiyacım yok,otomatik vitesli aracımızı çok rahat bi şekilde kullanıyorum.

Evet, bunu biliyorum, da, h sınıfı ehliyetindeki ibareden bu tam olarak anlaşılmayabilir. Tereddütüm o.

Üst Alt