Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H Sınıfı ehliyetimi değişsem mi?

ts61

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
1
Merhaba ben 6 ay önce h sınıfı özel tertibatlı ehliyet aldım.Doktor demişti ki sen ikisini de alırsın ben H sınıfını seçtim ama arabaları soruyorum 60-75 bin tl'lik araçlarda 20 bin tlye kadar indirim çıkabiliyor. Şimdi benim sorunum kasko h sınıfı araçlara 2500tl'lik kasko yapıyor. 5 Senede 12.5 Bin tl yapar 20 bin tl indirim olsa 6-7 bin tl indirim için mi aldım bu ehliyeti diye soruyorum kendime. Şimdi araç alma durumum da yok diğer araçları da kaçak sürüyorum. Sizce ne yapmalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.

:) araç alma olanağı olduğunda H sınıfı ehliyet her koşulda avantaj. Sonuçta donanımsız araç için de kasko ödeniyor... Ama yok araç almayacaksanız, o zaman kullanım öne çıkar ve B sınıfı alabiliyorsanız alın tabii

ama fazla fark yok gibi 7-8 bin tl ayrıca normalde arabanın kaskosu 800-900 ise Engelli araçta olduğu için 2500tlye çıkarıyorlarmış benim canımı o sıktı kaza riski daha fazla olduğu için böyle söylediler.

Arkadaşım sana kaza riski daha fazla o yüzden 2500 TL ye çıkıyormuş diyen adam cidden zırvalamış. ne yani onun mantığında H sınıfı ehliyetliler trafik canavarımı? 2500 TL kaskoyu hangi firma söylüyor ben sıfır corolla aldım kasko 1100 TL bir yanlışın olmasın yani benim verdiğim rakam duyum değil bizzat yaptırdım indirimsiz 52500 TL lik bana 36500 Tl ye geldi aracın kaskosunu 1100 TL hemde karta 11'e böldüler Peşin verseydim biraz daha indirim yapacaklardı Ankara TO-YAN plazadan aldım

Ya bana değil de dayım araba alacaktı torunu engelii onun üzerine ona demişlerdi O yüzden normal almıştı.

Üst Alt