@
beholder17 Arkadaşım benim nete pek ayırcak zamanım yok tesadüfen gördüm sana şunu söyleyeyim .
1: Aracı yurt dışından getirirsen gümrükte tertibata bakarlar ve bakmadan aracı vermezler !!
2:Araca gümrükten çıktıktan sonra proje tescil için çizilirken özel tertibatına bakılıyolar mutlaka !!
3: bu türkiyedende alsan değişmez kurallar!!
4:ALLAH başa vermesin herhangi kazada karşındaki kişi şikayetçi olursa senden aracı trafik kontrol eder haklıysanda haksız olursun.
5:ALLAH korusun ağır hasarlı caskoluk bi kazada oldu sen hastaneye kaldırıldın aracı pert ettin anında bilir kişi aracı inceler para alamassın . bunlar aklıma gelenler..
6 :sol ayağa tertibata ne hacet arkadaşım otomatik vitesli ise araç gazı frenide sol ayakla idare edersin tertibata gerek kalmaz.
7: daha önce tertibatlı araca binmediniz sanırım araçta tertibat olması sizin var olan tertibatla süreceksiniz diye bi zorumluluk getirmiyor tertibat takılı durur profesyonelce yapılı ise siz yine sol ayakla ayak pedalı ile sürebilirsiniz.Yani var olan takılı tertibatı kullanmassınız ama legal olan işinizide illagal hala sokmamış olursunuz olası bi kaza durumunda kontrolde vs eşeği sağlama bağlamış olursunuz ayrıca o tertibat aracınıza zarar vermez göze batmaz yer kaplamaz aracı ayakla sürmenize engel olmaz.
8:
Kurt Auto Berlin - 54200 Bafra Samsun --> Araba.Com bakın ben aracımı bu alıyorum.Özel tertibatımıda mustafa abi yaptırmakta siz araç almasanızda size aracınıza profesyonelce tertibat yaptırabileceğiniz kişileri tek tek söyler.Gerek istanbul gerek ankara gerek izmir hangi ildeyseniz sizi birine yönlendirir ALLAH rızası için yardımcı olur .orada tertibatınızı ucuza yaptırırsınız istersenizde dediğim gibi ayağınızlada sürersiniz.