Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim ve 2002'de aldığım raporum var. Araç için yeterli mi?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim H sınıfı ehliyetim var raporumda sürekli ve 2002 yılında alındı ve bu raporla emekli oldum ve vergi indiriminden de faydalanıyorum ben sadece ehliyet içinmi heyete girmem gerekli nasıl bir yol izlemem gerekli

5 yılı geçtiğinde raporlar yenileniyor sizinde hem raporunuz hemde ehliyetiniz değişecek ehliyet için aile hekiminden randevu almanız gerekiyor.

5 yılda raporun yenilenmesine gerek yok. Ama 2002 yılımda ÖTV kanunu olmadığı için yeniden rapor almanız gerekir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2015 ten önceki raporlar ve ehliyetler değişiyor bilginiz olsun benim 2013 teki rapor olmadı mesela şimdi yenisi almak için sürünüyorum resmen...

Neden değişiyor yönetmelikte o günün mevzuatına uygunsa geçerlidir yazıyor

BLACKSAGAT
Yanlış bilgi paylaşmasak iyi olur Ben 2012 raporumla 15 gün önce aracı aldım.Yanlız istenen kodlu yeni sürücü belgesi.

Son düzenleme:
@kürekçi teşekkürler arkadaşlarla yönetmenliği paylaşacaktım canlı örnek oldunuz. Arkadaşlar her şunu yapacaksın dediklerinde yapmayın gerekirse yönetmelik gösterin eğer aykırı davranıyorsa kişinin sicil numarasını isteyin hakkınızı yedirmeyin burası muz cumhuriyeti değil ihtilaflı durumlarda özelge isteyin.

bana kartal yavuz sultanda heyyetin şefi olmaz dedi (yani bu rapor ötvye geçer falan demedi sağolsun direk itiraz et yeniden rapora başvur dedi) itiraz etmem gerektiğini söyledi sultahmete gittim oradada aynı şey söylendi (2015 rapor olayını orası söyledi) ve itiraz ettim sonra rapor oranım 2 puan düşürüldü ve hakem hastahaneye yönlendirildim. neyseki 12 nisanda hakem hastane çağırdı inşallah alırsam raporu 13 14 ü gibi skoda süperb active 1.6tdı +dsg + 8 inç dokunmatik ekran+ dijital klima + cruise control dahil 83000tlye alıyorum inşallah. Alacaklar varsa 14500 tl fiyat indirimi var şu anda.

Ben 2009 raporumla alamadım yeni rapor çıkartıyorum.

KÜREKÇİ

Blacksagat doğru söyluyur benimde 2012 raporu kabul etmwdi maliye yenisini cıkartım yenisinide kabul etmiyur

Ozaman raporla sürücü belgendeki ibareler tutmuyor.Ben müracat ettiğimde vergi dairesi 2012 yılındaki raporda sol. Ayak ibaresine ehliyette 78 koduna baktı onayladı.

Üst Alt