Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyeti değiştirme aşamasında komisyon sürücü olamaz diyebilir mi?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar peki daha önce h sınıfı ehliyete sahip bir sürücü ehliyetini yeni sisteme göre başvurup değiştirmeye çalışırken il sağlık komisyonu sürücü olamazsın kararını verirse ne yapılabilir ya da bu kişinin daha önceden almış olduğu ehliyete el mi konulur bunu çok merak ediyorum benim öyle bir durumum var doktor takmış sen sürücü olamazsın diye oyüzden korkuyorum yeniletmeye

Şu an bununla mücadele ediyorum.
Daha önceden otomatik vitesli araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alabilir diye aldığım rapor ile H sınıfı ehliyete sahibim.

Yeni araç alacağımdan dolayı ÖTV indiriminden ilk defa faydalanmak için gittiğimde ehliyetimi yenilemem gerektiğini söylediler. Bunun için heyete tekrar girmem gerektiği söylendi.

Eski raporum ile beraber heyete girdim ve bugün sonucu elime geçti. Doktorların yarım yamalak dinleyip sordukları ve istedikleri şeyleri net belirtmediklerinden dolayı abuk subuk birkaç ibare eklemişler ve sürücü olamaz yazmışlar.

İl sağlık müdürlüğüne gidip kararı şikayet edip tekrar değerlendirme hakkım var ama çekiniyorum bu raporu götürmeye. Çoğu hastane hakem olarak seçilsede başka doktorların dediği ile çelişecek şey yazmak istemiyor. Şu an kendimde bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

daha 3-4 sene süresi var bekle boşver

Komisyon sürücü olamayacağınıza karar verebilir. Dr raporuna rağmen. Itiraz hakkınız mevcut.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt