OturanBoğa
yaklaşık 8 ay önce ellerimde ve ayaklarımda sinir hastalığı sebebiyle % 52 oran aldım
fakat h sınıfı olmaz dendi hastaneden hem 2 el hem 2 ayakta olduğu için hastalığım
ben h sınıfı ehliyeti ve aracı kendim kullanmak için değil acil durumda sağlam birine beni biryere götürmesi için istiyorum
belediye otobuserinde otursan yaslılar bakar ters ters gencecik cocuk oturuyor
ayakta dursan tutunmaya calış metrobuste o bile cok zor
yoksa kendim kullanıp en ufak bir kazaya bile sebebiyet verip ömür boyu vicdan hesabıyla yaşamak için değil
Yeni mevzuta göre sitedem okuduğum artık kurula gerek yokmuş sanırım
eğere öyleyse eski aldığım oranıda etkilemez aile doktorundan sefkle ilgili doktordan alınıyormus doktor onaylarsa nörolojii doktoru
eski %52 lik raporumuda tehlikeye atmak istemem emekliliğim doldu
h sınıfı ehliyet ve ötv siz arac almak için ne yapabilirim tavsiyeleriniz varmı
yaklaşık 8 ay önce ellerimde ve ayaklarımda sinir hastalığı sebebiyle % 52 oran aldım
fakat h sınıfı olmaz dendi hastaneden hem 2 el hem 2 ayakta olduğu için hastalığım
ben h sınıfı ehliyeti ve aracı kendim kullanmak için değil acil durumda sağlam birine beni biryere götürmesi için istiyorum
belediye otobuserinde otursan yaslılar bakar ters ters gencecik cocuk oturuyor
ayakta dursan tutunmaya calış metrobuste o bile cok zor
yoksa kendim kullanıp en ufak bir kazaya bile sebebiyet verip ömür boyu vicdan hesabıyla yaşamak için değil
Yeni mevzuta göre sitedem okuduğum artık kurula gerek yokmuş sanırım
eğere öyleyse eski aldığım oranıda etkilemez aile doktorundan sefkle ilgili doktordan alınıyormus doktor onaylarsa nörolojii doktoru
eski %52 lik raporumuda tehlikeye atmak istemem emekliliğim doldu
h sınıfı ehliyet ve ötv siz arac almak için ne yapabilirim tavsiyeleriniz varmı