Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı Ehliyet Sorularını bulabileceğim bir yer var mı?

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Ehliyet sınavına nasıl hazırlanırım..

sorular varmı acaba bulabılecegım bır yer e

kurs.a devamlı git ve sana verilen kitap dan da çalışabilirsin birde internet den önceki sınavlara ait sorulara bakabilirsin :)

biraderim hıc kıtapa calısma ben oyle yaptım ınternete otur son 3 sınawın sorularını cewaplarını cıkarttır ezberle keyfıne bak benım gıbı hatta burdakı kurs bırıncıye kucuk altın verıyodu ben kazandımm:)

Aynen öyle...
Son birkaç yılın çıkmış sınav sorularına çalış yeter. Fazlasına gerek yok.

son bir kaç yıl soruları derken H sınavı için son bir kaç yıl soruları nı nerden bulabılırım..

yani farklımı oluyor H sınıf A sınıf diyee

fatihH32;

tmm. tşk. ederim.
şimdi burda

[h=3]12 Temmuz 2014 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı[/h]
[FONT=Arial]A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı[/FONT][FONT=Arial]B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı[/FONT][FONT=Arial]C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı[/FONT][FONT=Arial]H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı[/FONT][FONT=Arial]Yeni Müfredat Soruları ve Cevap Anahtarı

yazıyor benım işime hangısdı yarıyor...

H sınıfı yazanmı.. yoksa Yeni Müfredat Soruları ve Cevap Anahtarı mı..?

[/FONT]
[FONT=Arial]Çok gerekmedikçe alıntı yapmayınız...[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

fikri olan varmı

hangi soruları ındırıp çalışmam gerekıyor..

Siz H alacaksanız herhalde H sınıfı size ait olacak...

Kardeşim sınavlarda tabiki sorular ayrı olacaktır. A kitapçığı B kitapçığı diye. Ancak h sınıfı ile diğer sınıfların sorularını incelersen aynı olduklarını aynı konular oldukları göreceksin. O yüzden farketmez.
Yoksa h sınıfında ilk yardım farklı mı yapılır.
Ya da b sınıfı ile h sınıfının farklı trafik kurallarımı olur.
Siz sadece motor sınavına girmeyeceksiniz.

çalışmaya basladım çıkmış soruları çözuyorum orda motor yok...

bazı kımse motor eskıden muafde yenı mufredatta olacak dıyor bazılarıda hala h sınıfı ıçın motor yok dıyor acaba ben moıtor sınavına gırecekmıyım yoksa sadece ilk yardım ve trafıkmı olacak

OturanBoğa;

Şimdi benim anlamadıgım bu meb sitesınde h sınıfı ehlıyet sorularında 40 tane soru var hiç motr ıle ılgılı soru yok..

ben 40 tane sorulu sınavamı gırecegım...
en yakın sınava gıren kımse yokmu ..

bılgı versın lutfen

Üst Alt