Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır,
Yeni bir sağlık kurulu raporu almalısınız, B sınıfı ehliyet almak istediğinize dair başvurup, alabilir raporu,
O sağlık raporuyla bir sürücü kursuna yazılıyorsunuz ve H sınıfı sürücü belgesi alırken muaf olduğun motor ve ilkyardım sınavları ile direksiyon sınavına giriyorsunuz
Başarılı olursan sürücü belgeni alıyorsunuz...
ya ben önceden kursa yazılmıştım b ehliyeti için martın 16 sında sınav var. dün heyete girdim rapor için h ehliyeti alabilir özel tertibatlı araç kullanabilir verdiler kurstakilere sordum h ehliyete çevirmek için dediler bizim kursta h ehliyeti yok ne yapmam gerekir b yi iptal etmiyorlar bi yol gösterirseniz sevinirim
özrü dilerim benim kafam karıştı. ben sürücü kursuna gittiğimde işte ne olur ne olmaz diye % 55 lik özürlülük raporum var dedim. Sonra dediler ki o zaman h al dediler. h için heyete girdim h alabilir dedi. sinava girdim,direksiyona girdim. şimdi elimdeki h sınıfı b'ye döünüşebilir mi? sinava girmeden dilekçe vs. ile..