Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporum büyük kurula gönderilecekmiş. Anlamı nedir?

kadirbaba7106

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Öncelikle selamlar.. Heyet rp için h ehliyet basvuru yaptım muayeneleri oldum.. Ortopedi teşhis sol kalça kısıtlı hareketler..göz monoküler.. İşlemleri bitirip kağıdı teslim ettim.. İkinci gün heyet görme alanı testi istedi... Ama ben heyetin olduğu yere girdiğimde kağıdımı gördüm h ehliyet oto vites sol bacak yazılmış..neyse ikinci gün testi yaptım verdim diğer gün heyete geleceksin denildi ; işte burası önemli ben testi görevliye verince yarın heyete geleceksin denildi,,, heyete gelince baya bekledim sonra sordum o da baktı içeri raporuma benim testi verdiğim kişiye sordu dün testi sen almışsın diye,, o da yapmaya ya filan dedi,, görevli çıktı bana dediki senin rapor BÜYÜK KURULDA değerlendirilecek???? Böyle birşey var mı yoksa raporu heyete göstermeyi unuttular da bunu mu uydurdular?
Ayrıca rapor olumsuz çıkarsa emniyete yollanır mı?

dostum hayırlısı olsun senin için diyerek başlamak istiyorum. bazen görnderiyor bazen gördermiyorlaşmış diye bir yorum okumuştum. ama olumsuz olmayacak senin rapor merak etme.

arkadaş sana gün vermedilermi şu gün heyete girecen diye ayrıca raporunu bir yere göndermezler bende seningibi heyet raporu aldım gün verdiler falan gün heyete girecen dediler ogün geldi girdim heyete heyette gün verdi falan gün raporunu alabilirsin dedi o gün gittim kimliğim ile raporumu aldım raporu bir yere göndermezler

Bazı hastaneler yolluyor.. Monokuler olduğum için b verdiler... Ortopedik engeli hiçe saydılar...

Bir sorun çıkacak durum yok ki. Bence kendi işleyişleri açısından bir terslik olmuştur. Yoksa "büyük kurul" diye bişey söz konusu değil.

Üst Alt