Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet raporu hakkında yardım..?

darkdark

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler;
Merak ettiğim şudur ki % 40 ve üzeri engelli raporu alırken başvurumda herhangi bir ibare yok ehliyet ve ötv indirimi yada özel tertibalı araç ile ilgili
.H sınıfı ehliyet normal bi hekimden onaylı alabilir miyim? Doktora gittiğimde neden H almak istiyorsun raporun varsa neden ibare yok der mi? Yoksa raporda H sınıfı ehliyet alabilir diye belirtilmesi mi gerekir?

Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Gözle ilgili bir kısıtlılıktan bahsediyorsak eğer, H sınıfı sürücü belgesi almanızı gerektirecek bir şey yok. Bence sıradan B sınıfı sürücü belgesi alma prosedürünü işletin. Yani, sürücü kursuna gidin, onların yönlendirdiği klinikten b sınıfı sürücü belgesi için raporunuzu aln vs.vs.vs

B sınıfı ehliyetim var ilerde bir problem olur mu yada iptal edilir mi onu bilmiyorum.Birde H sınıfıda olsa sanırım ötvsiz araçda alabilirim.Ama bu koşullarda araç alamıyacağım ve ilerde bir problem yaşar mıyım bilmiyorum.

Engeliniz sadece gözden ise ötv muafiyetli araç alamazsınız zaten.

Üst Alt