Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için sürücü kursunda özel donanım yok. Bu sorun olmaz mı?

beholder17

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb
H sınıfı ehliyet almak için sürücü kursuna başvurdum elden kumandalı araçlarının olmadığını söylediler. peki ben elden kumanda yerine normal araç kullansam sınav anında hocalar kabul ederler mi yoksa rapor doğrultusunda mı kullanım şart?

Rapor doğrultusunda kullanmanız şart, kabul etmezler. Kurs parası yanar...

peki bu aracı sağlayamazsa sürücü kursu ne olacak

yakın zamanda H sınıfı ehliyet alan varsa yazabilir mi ?

ben H sınıfı aldım...

Sürücü kursu elinde size uygun araç bulundurmuyorsa başka sürücü kursları araştırın.. Mutlaka uyum sağlamalı..

Dipnot: işitme engelimden dolayı sadece h sınıfı ehliyet aldım. Araç özel tertibatlı değildi. Bildiğin Reno toros işte.

Endipnot: forumda diğer arkadaşların özel tertibatı olmadığından dolayı ehliyet alamadığını okudum. Sizde buyur okuyunuz arşivler bu bilgilerle dolu..

teşşekür ederim konuşcam artık kursla bulup getirsinler

yada kurs sizin engelinize uygun donanımı araçlarına taktırabilir.

güngörende olcay sürücü kursu var onların özel tertibatlı aracı var yakınsanız oraya başvurun bende çok araştırmıştım bir tek orda bulabildim özel tertibatlı araç

Merhaba beholder17 arkadaşım, sana mesaj yazdım, oradan gerekli bilgileri alabilir ve sana her konuda yardımcı olabilir.

Bahsettiğim Bayan ile görüşün belki o size bir ücret karşılığında sınav anında, sınava katılmanızı sağlayabilir diye düşüniyorum.

görüştüm bayanla onlarda da araç yokmuş selamı var size de :) Çapa63

Mr.No bişi sorcam ben normal araç kullanabiliyorum ona bakıp vermezler dimi ehliyeti illaki tertibatlı kullanmamı isteyecekler?

beholder17

Raporda ne yazıyorsa o şekilde araç kullanacaksınız. Bu sınavda gözetmenlik işi yapan memurlara anlatmak çok zor. Raporda belirtilen donanım ile araç sürüp sürmediğiniz bakılacak ben öyle biliyorum...
İsterseniz ÇAPA63 kardeşimizin verdiği tel ile o bayana da sorabilirsiniz tecrübesi var çünkü...

Üst Alt