Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için rapor vermediler! Ne yapabilirim?

Mustafa_33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
1
vergi indirimi yada h sınıf ehliyet için hastaneye gittim hemde arabayla fakat yine de vermediler. kurul başkanıyla aynı anda park ettik arabaları merhaba hocam filan dedim kapıda ama içeri girince sen nasıl araba kullanacaksın dedi, gülsem mi ağlasam mı bilemedim. başka bir zaman başka bir şehirde tekrar deneyeceğim, tavsiyeniz olursa sevinirim

Evet, başka zaman başka bir hastane... İnsan evladı ve kafası çalışan doktorları bulana kadar berdevam!

Ben de ehliyet için gittiğimde nöroloji hekimi hanım " bu halinle nasıl araba kullanacaksın ? " demişti. Ehliyet filan gözümün önünden bir anda uçtu , tam küfredecek iken başhekimin işleri hızlandırmak için yanımda gönderdiği odacısı olayı fark etti ve benden önce atılarak " beyefendi başhekimin hastası doktor hanım " dedi. Kadın kafasını önüne eğdi raporu imzaladı. Odadan çıktığımızda benimle gelen odacı " kusura bakmayın , terbiyesizlik yaptı "diyerek işi yatıştırmaya çalışmıştı.

Aynen bende sizin gibi defalarca araba kullandım, bende h sınıfı ehliyet için hastaneye başvurdum ama vermediler il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim onlarda hakem hastanesine sevkettiler maalesef orada vermedi yani nöroloji servisleri kolay kolay onay vermiyorlar yani geleceğimizle oynuyorlar Allah onların belalarını versin başka bişey demiyorum bu arada Ankara Hastanesi, Ankara Numune Hastanesi ve Atatürk Hastanesi bu üç hastanede birbirlerine çalışan hastaneler benden size tavsiye başka hastanelere başvurun....

Üst Alt