Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için özel direksiyon dersi veriyorum

umutsuz13

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ilk zamanlar H sınıfı ehliyet almaya çalışırken bir tane engelli aracı bulupta kullanmak öğrenmek nasip olmamıştı bu stresi yaşayan arkadaşlar için H SINIFI EHLİYET ALACAK ARKADAŞLARA TİTİZLİKLE DERS VERİYORUM arac otomatik vites ve elden gaz fren tertibatlıdır ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir Burdur da ikamet etmekteyim bilginize.

Arkadaşım bu dersi neye dayanarak veriyosun ortak hareket ettiğin bir kurs varmı öğretici belgen varmı daha önce birilerinin ehliyet almasına yardımcı oldunmu yoksa kara balta işini içinemi giriyon eğer öyleyse ben söyliyim sana başın çok ağrır sınav günü araçtan seni atarlar yerine başkası oturur ve kendi eğitmiş gibi sınava girer sende melul melul ardından bakarsın acaba aracı çarparlarmı ne ederler diye haskaza başlarına birşey gelse sen yanarsın anlıyacan göründüğü gibi değil olaylar

deli yürek haklı
hem sadece bir kursla anlaşmak yetmiyor o aracı milli eğitim müd.gidip onaylatman gerek bu araçla direksiyon eğitimi verilebilir diye izin alman gerekir belki özel olarak ders vermeyi düşünüyorsun ama yetmiyor benim bulunduğum ilde bir tane sınava girilen araç vardı o da eski birşeydi. 89 model dodge :p meb'e kayıtlı başka araç yokmuş... tanıdıkların tertibatlı arabasıyla yapalım diye soruşturduk yasak dediler çevirirlerse cezayı yersin. sana tavsiyem yetkili değilsen yapma başın ağrır durup dururken yine de sen bilirsin...

redkid ve deliyurek ben platform a mesajımı yazdım ıhtıyac meselesı bu işler araba devrılır yan yatar camura batar kaza olur bela olur ne olursa olur sizi baglamaz biz neyin ne oldugunu cok iyi biliriz boş boş konuşup sitede yer kaplamayın

La umutsuz, nikin gibi gerçekten umutsuz bir vakkasın seni adam yerine koyup yazdığım için özür diliyorum git ne halt yersen ye

deli yürek;
:) sabah sabah tebessüm ettirdiniz bana ...

Üst Alt