Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için il dışından alınan rapor geçerli midir ?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Selam.
İstanbul'da H sınıfı ehliyet almak istiyorum, tatile gittiğim yerde h sınıfı için rapor alırsam bu geçerli olur mu ?

il dışından alınan raporları trafik kabul etmiyor.sen yinede trafik şubeyi arayarak kesin cevabı alabilirsin.

Mustafa'nın dediği gibi, emniyet kabul etmiyor çoğu zaman. Dayandırdıkları mevzuatı bilmiyorum ama, varmış böyle bir kısıtlama getiren düzenleme.

özel hastaneden alınan rapora sıkıntı yaşatırlarmı? illa dh'sinden heyet raporumu olması gerekir benim sol el ampüte ortopedi polikliniğine gidip rapor alsam geçerli olurmu?

söyle bir alternatif yol izlense bir sıkıntı olur mu?
1 ist ikahmet etse bir kişi ama memleketi izmit veya başka bir il olsa o ilin devlet hastanesinden istediği raporu alsa.
2 o ile geçici olarak ikahmetini aldırsa
3 kursa yazılsa
4 trafikten ehliyetini alsa ve bu işlemler takriben 3 ay sürse ugraşılır mı bence ugraşılır ve deyer trafigin az oldugu yerlerde hastaneler ince eleyip sık dokumuyorlar görüştüğüm ve ehliyet almış olan engellilerin ifadesı birde tanıdık doktor olursa ohh ohh.

Üst Alt