Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet almak için nasıl bir yol izlemeliyim, masrafları ne kadar tutar?

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
4
merhabalar ben h sınıfı ehliyet almayı düşüniyorumda acaba her ehliyet kursunda veriliyormu yoksa ayrı bir yerden mi alıyoruz nereden alırım istanbul içinde ayrıca maliyeti nedir istenilen belgeler nelerdir ehliyet almam bir kusur yaratırmı evde bakım ücretine 2022 veya yeşil karta teşekkürler.

Ehliyet almanın yeşil kart, evde bakım aylığı ve 2022 maaşına bir etkisi olmaz. Ama araba alırsan, o zaman hepsi riske girer.

H Sınıfı Ehliyetle Adıma Olmayan Başka Bir Araç Kullanabilirmiyim?

Merhabalar t raporum var "H sınıfı ehliyet alabilir - özel tetribatlı araç kullanabilir" ibareleri mevcuttdur H sınıfı ehliyet almayı düşüniyorum imkanım olmadığı için araç hemen alamam h sınıfı ehliyeti alır isem örneğin dayımın otomatik vites aracını kullanabilirmiyim ? yani benim adıma olmayan kullanabileceğim araçları kullanırsam sorun olurmu trafikte vs ? illahi kendi aracımımı kullanmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.:confused:

sağlık raporunu Devlet Hastanesinden heyet raporu olarak alacaksın-

Özel donanım ibareli rapor/ehliyet varsa, sadece ve sacece üzerinde özel donanım bulunan araçları kullnabilirsiniz. Donanım olmayan aracı asla kullanamazsınız

Üst Alt