Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet aldım, ama üzerinde hiç bir ibare yazılmadı..?

önce devlet hastanesi ne dilekçe ile başvuruyorsun. dilekçende "H ehliyetli otomatik araç kullanır" ibaresi olmalıdır. dilekçe metnine özür durumuma göre "H ehliyeti ile otomatik araç kullanır ibareli raporun tarafıma verilmesini istiyorum. gereğini bilgilerinize arz ederim . saygılarımla. olarak yazabilirsin. rapor sayısını fazladan istersen dilekçenizde belirtirsiniz. raporu alınca da önce Maliye'ye sonra oto satıcı yetkililerine gidin onlar yardımcı olacaklardır ÖTV.siz araç alımı için. ayrıca KDV.siz araç içinde Oturan Boğanın yazılarını takip edebilisiniz. kolay gelsin.

selam. Hastanelerin sağlık kurullarının engelli insanlara yaklaşımları ve davranışları çok sıkıcı biliyorum. Burada mesele edilen tek durum raporu isteyen kişinin ne için ve nasıl bir rapor istediğini dinleme anlama zahmetine gitmeyen ilgili memurlardır. Benimde başıma gelmişti. İşitme cihazını değerlendirmedi biçiminde yazılan rapor yüzünden emniyetle hastane arasında mekik dokumuştum. banada aynı raporunuz yeni süresi dolmadan yeni bir rapor veremeyiz diye diretmişlerdi. Bende işime yeramayan raporu üstüne üstlük bir başka kuruma vermiş bulundum. ve rapor kullanılmasaydı yırtıp yenisini veririz diyede sonradan kıvırmaya çalıştılar.sonunda elinsaf ehliyet alma aşamasında kalakaldım yaptığınız oldumu diyip memurlara çıkıştım ve başhekime engelli insanların ne için istediğine bakmadan rapor verdiklerini ve madur ettiklerini söylemeye gidiyorum derken duuuuuuuuuur deyivermişlerdi. doktora görünmene gerek yok sadece yeni rapor için kurula gireceksin iki hafta sonra gel biz gerisini hallederiz dediler ve öyle oldu. işitme cihazımın değerlendirildiğine dair EVET onaylı raporla H ehliyetimi alabilmiştim. yoksa yeni rapor çıkartma süresini beklemekten başka bir çare bırakmıyorlardı.sadece Memur hatasını düzeltmeliydi bide o memurda ortapedik engelli dik kafalı bir memurdu malesef...en çok sinir olduğumda engellilinin engelliye çalım atması...

ben iki defa sıfır aldım ehliyet almak için almış olduğun raporla alıyorsun ben o raporu notere den çoğatmştım

ali teşekkür ederim bilgin için ama ben bu konuyu halledeli 2 ay oldu:)

Nasibe ehliyetin varken sıfırdanmı çıkardın raporunu?

ehliyetim vardı ewt ama rapor konusunda bi sürü sorun çıkardılar bana h sınıfı sürücü belgesi alır otomatik vites kullanır diye rapor istediler yeniden eskisinde h sınıfı kullanır özel tertibatlı araç kullanır yazıyordu otomatik vites yazacakmış hastanelerde bi sürü sorun çıkardılar çok zor oldu aynı raporu yeniden almak itiraz et oraya git buraya başvur imanım gevredi alana kadar.

Üst Alt