Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet alayım derken eldeki B'den de oldum!?

secip0

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkdaşlar Size danışacağım bir konu var.

Sol bacağımda kısa oldugundan dolayı 2008 de H ehliyeti verdiler Yardım ve Trafik sınavına girdim kazandım, direksiyon sınavımı normal arabayla yaptırarak H ehliyetim aldım (özel tertibatı yada otomatik araçla yapmaları gerekirken)

.ama ayağım kısa olduğu olmasına ragmen normal Düz vites arac sürebildiğimden 2011 yılında B ehliyetine basvuru yaptım. Motor sınavına girip B ehliyetine aldım. ama ilerleyen zamanlarda düz vites süre süre ayağımda ağrılar başlayınca hastaneden H ehliyeti otomatik saglık kurulu raporu alarak H otomatik ehliyet almak istedim.
başvuru yaptım sürücü kursuna yazıldım durumu anlatım alabileceğini söylediler bende direksiyon sınavına girdim kazandım H otomatik sertifikalı aldım vergi dairesine parasını yatırdım. ama trafik şubeye gittiğimde 2008 H ehliyetim görüldüğü 2011 de B ehliyetine aldığımı 2014 H otomatik aldığımı söylediler
2008 de H sertifikalı göründüğü için simdi ehliyetimi kesiyorlar
Şuanki B ehliyetimi aldığım sağlık kurulu raporu ile iptal olmuş yazıyor.

Arkadaşlar ne yapacam şimdi ne yol izleyecek yardımcı olun....

İşgüzarlık yapıyor trafikteki görevliler! Ben olsam amirine çıkarım. Hatta gerekirse valiliğe gidip durumu anlatın. Sorunu çözeceklerdir...

Üst Alt