Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet alabilmem için raporumu nasıl yenileteceğim?

SGB

Aktif Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
7
mMrb..! kısmi felç geçirdim, sol tarafta sıkıntı var. ""H" sınıfı ehliyet almak istiyorum, sağlık raporumu bunun için nasıl yenileteceğim,? bu konuda yardımcı olur musunuz ? konuyla ilgili önerileriniz varsa paylaşır mısınız?

heyet raporu veren bir hastaneye gidip rapor için dilekçe yazacaksınız. bu dilekçede açıkça raporu ne için almak istediğinizi ayrı ayrı belirteceksiniz.

heyete girmiyecek miyim..?

tabiki bu dilekçeye istinaden heyete gireceksin :)

yazacağım dilekçeyle ilgili önerileriniz var mı? özellikle şuraya dikkat et,dediğiniz bi kısım var mı? sorun yaşamamak adına soruyorum.. yoksa "hsınıfı ehliyet almak istiyorum." demem yeterli mi?

H sınıfı ehliyet almak ve özel tertibatlı araç kullanmak için ibaresi olacak.ve eğer alacağın raporu hangi amaçla gelecekte kullanmak istersen mesela iş ise çalışma alanı ve istihdam bölümünün değerlendirilmesini yada eğitim bölümünün değerlendirilmesi çalışma alanının değerlendirilmesi ne lazımsa dilekçene hepsini yazıp heyete başvuruyorsun. forumda bununla ilgili dilekçe örnekleri var. mesajlardan takip edip bulabilirsin.

bende b sınıfı ehlıyetı var ben sakat raporu aldım 1o gun once bıryerde servıs olarak çalışmamda sakınca olurmu bıde src belgesı almak ıstıyorum ilerde ehlıyetımde sorun cıkarmı çalısabılırmıyım herhangı bır yerde ehlıyetımın h olması şartmı

yok sanmam ya her engellinin ehliyeti h olacak diye bir şart yok.

H nin amacı engelline göre araç sürmek içindir.

saol tayyip kardeşim..birseydaha soramak ıstıyorum bu konunun dışında ama sskya yatırılan prim miktarı ile toplam kazançlar aynımı

hayır değil, primler kazançların üzerinden yatırılır.

pekı benım toplam kazançlarım 346bin prımım 6831 nasıl hesaplıcam prım mıktarını nekadar maaş alıcagımı

maaş hesaplama sgk da varmış. ben yapamıyorum ama.

Hocam bende h sınıfı özel tertibatlı rapor aldım sürekli ve oran yazmıyo araç alımında sorun yaratır mı ?

araç alımında bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum fakat raporu başka yerlerde de kullanabilmen için gerekli olabilirdi. sağlık olsun.

Onu hastaneye gitsem ekletebilirmiyim acaba ? Ve hazır ekletmişken çalışır çalışamaz ibaresi de eklenebilir mi ?

Oran yazması şart. Kaç olduğu önemli değil, ama ille bir rakam olmalı...

Hastanede başhekime gidip rapora ekleme yapılması için başvurabilirsiniz. Bazı bahekimler inisiyatif kullanıp iş çözüyor...

Üst Alt