Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik Kurulu Komisyonu ile ilgili süreç ne kadar sürer?

bayrametin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selâmun aleyküm herkese hayırlı ve şifalı günler atama işlemleriyle ilgili evrakları ankaraya gönderdim güvenlik kurulu Komisyonu toplanıp karar verecekmis
güvenlik kurulu Komisyonu ne kadar sürede bir toplanıyor kac gun surer?
Vereceginiz cevaplar icin şimdiden çok teşekkür ederim.

Aleykum Selam Kardesım hangı bakanlığa nereye atandın tam olarak güvenlik kurulu dediğin şey güvenlik soruşturması olabilir mi ?

Oncelikle Allah razi olsun abi sorum ile ilgilendiginiz icin güvenlik soruşturmasi çok önceden yapıldı EGM ye atandim ben 2014 nisan da. ankara personel şubeye gönderdim evragimda eksik var diye geçen haftaki komisyona yetismedi normalde bu hafta is başı verdiler lakin benim bi daha ki Komisyonu bekleyecegimi söylediler.

bayrametin; hangi ile atamanız gerçekleştirildi 14 ay olmuş hala iş başı yapmadınız mı ? bende EGM e atandım 2 ay oldu 2 ay sonra iş başı yaparsın dediler hangi evrağınız eksik çıktı ki?

Eskişehire atamam oldu bizlerede 2 ay 3 ay dediler.. cok uzun süren bi kurum inanin başlaması ayrı bir dERT 84 puan ile atandim ama yazdığıma bin pişmanım sizi bilmiyorum lakin bizlerden yeni rapor istediler onun için ayrı bekledik güvenlik soruşturmasi dediler ayrı bekledik Hastahanenin yaptığı eksikler yüzünden bekledik hala is başı alamadık en son işlem bu ankaradaki güvenlik komisyonunun toplanma süresi hersey tamamken beklemek yoruyor insanı. Allah tüm engelli kardeşlerimize sabr versin

Üst Alt