Sevgili flyzayk öncelikle geçmiş olsun. Beş yıl önce aynı sendromu geçiren babam tekrar gbs ye yakalandı. Tıbben nadir görülen bir durum olduğunu biliyorum beş yıl önce yakalandığında ciğerlerine kadar çıkmamıştı ve ivig verilmeden hastanede tedavi edildi sonrasında birkaç ay fizik tedavi gördü ve eski sağlığına geri kavuştu. Ancak bu son sendrom çok hızlı ve ağır oldu şuan 16 gündür yoğun bakımda 3 Gün önce soluk borusu delindi ancak yine de makineye bağlı yoğun bakımda yatmaya devam ediyor. Sonrasında ne olacağını biz de bilemiyoruz yaşı 72 Ve bu hastalığı ikinci defa geçirişi. Şuan akciğerlerin de iltihap başladı ve antibiyotik alıyor iki haftadır durumu stabil
Okuduğumuz ve bildiğimiz kadarıyla bu tamamen bir sabır hastalığı doktorlar 2-3 ay yoğun bakımdan görüyorlar. Sonrasında ne olacak ne kadar iyileşecek bizlerde bilemiyoruz ancak umudumuz var ve ona güveniyoruz. Şuan GATA yoğun bakımda yatıyor senin yaşadıklarınla çok benzer olduğu için paylaşmak istedim. Bundan sonraki süreçte için yorumun olursa sevinirim sana tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sevgilerimle
Okuduğumuz ve bildiğimiz kadarıyla bu tamamen bir sabır hastalığı doktorlar 2-3 ay yoğun bakımdan görüyorlar. Sonrasında ne olacak ne kadar iyileşecek bizlerde bilemiyoruz ancak umudumuz var ve ona güveniyoruz. Şuan GATA yoğun bakımda yatıyor senin yaşadıklarınla çok benzer olduğu için paylaşmak istedim. Bundan sonraki süreçte için yorumun olursa sevinirim sana tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sevgilerimle