Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GSS borcundan dolayı muayene olamıyorum! Ne yapmam gerek?
Bende de aşağı yukarı öyle.Babamdan faydalanıyorum sigortada.Üç ay ile beş ay arasında başvurduktan sonra sisteme düşüyormuş.Benimki erken halloldu.GSS de ödediğim paranın yüzde 90 ını geri verecekler şimdi.O da bir aya çıkarmış.Hakkınız var diye biliyorum ama rapor oranı kaç olmalı ondan emin değilim.İlçe sigorta kurumunu arayıp sorabilirsiniz.En kötü bir tıbbi malzeme ödememe hakkı var engelli hakları arasında.Otobüs kartı vesaire hak sıralamasında vardı.Rapor oranı bende yüksek olduğundan direk bağlandım.
Yeni yargı paketinde gss affı vardı.Affettiler aylık ödemesi yükseldi.
@samedo99, keşke bir yolu olsa kardeşim,ama maalesef yok işte bu devlet fakire,garibana düşman acımıyor hiç git öl diyor resmen. Ama hala oy çıkıyor inanilmaz. Çok dertliyim bu konuda bende.
Bangır bangır reklam yapıyorlar,
GSS borcu olanlar yıl sonuna kadar hastanelerden ücretsiz yararlanabilecek diye.
Haberlerde de şöyle bir haber var:
7 Ocak'ta Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla düzenleme 31 Aralık 2026'ya kadar yenilendi.
Böylece, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanlar da sağlık hizmetinden faydalanabilecek.