Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSS borcundan dolayı muayene olamıyorum! Ne yapmam gerek?

samedo99

Aktif Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
406
Merhabalar GSS borcum birikmiş muayene olmam durdurulmus ne yapmam gerekiyor GSS odeyemiyorum bunun bir çaresi var mı acaba ?

Gelir testi yaptırmanız lazım diye biliyorum.

@mirdem Daha önce vermediler bankalardan son 1 yıla ait hesap dökümü istiyorlar para girişi çıkışları olduğu için onaylamadilar

Raporunuz var mı?Yeni yargı paketini bekleme şansınız var mı?

@NewDay Evet raporum var ama yetmiyor sadece rapor banka hareketli bakıyorlar 1 yıldır işsizim çalışamiyorum

Malül olunca anne baba sigortası varsa yararlanılabiliniyor diye biliyorum.

Ailemle yaşıyorum kimsede sigorta yok babam emekli kendi evimiz başka birşey yok ev hanesi toplam 3 kişiyiz

Bende de aşağı yukarı öyle.Babamdan faydalanıyorum sigortada.Üç ay ile beş ay arasında başvurduktan sonra sisteme düşüyormuş.Benimki erken halloldu.GSS de ödediğim paranın yüzde 90 ını geri verecekler şimdi.O da bir aya çıkarmış.Hakkınız var diye biliyorum ama rapor oranı kaç olmalı ondan emin değilim.İlçe sigorta kurumunu arayıp sorabilirsiniz.En kötü bir tıbbi malzeme ödememe hakkı var engelli hakları arasında.Otobüs kartı vesaire hak sıralamasında vardı.Rapor oranı bende yüksek olduğundan direk bağlandım.
Yeni yargı paketinde gss affı vardı.Affettiler aylık ödemesi yükseldi.

Üst Alt