Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözlerimi yavaş yavaş kaybediyorum ve çok çok üzgünüm…

Allah acil şifalar versin umudumunu hiçbir zaman kaybetme

Şu an da arkadaşımıza çok iyi / saf niyetlerle olsa dahi geçmiş olsun şifa olsun vb demek çok ta arkadaşımıza iyi gelmeyecektir.
Arkadaşımız olmasın ama; günün birinde grip olursa geçmiş olsun dileyip hatta bir kutu kağıt mendil hediye edebilirsiniz.

Kesinlikle ve kesinlikle dünyanın sonu değil yeni bir üretken hayatın başlangıcı.

Hiç vakit kaybetmeksizin EGED ile iletişime geçsin.
EKPSS konusunda şunu söylemem gerekiyor katien dışarıdan görüldüğü gibi değil hemen hemen bütün matematiksel işlemlerin abaküs ile çözüm metodları var. Ama tabi körlük ve körler topluluğu kapalı bir zümre olarak görülüyor kör yada ciddi görme engeline sahip olmayan kişilerin bu verilere ulaşma olanakları yok.

Tek rahatsızlığı psikolojik tanısı olan ve kendisini en ama en zor durumda gören başkaca hiç bir hastalık, farklılık yada sakatlığı olmayan camiadan körleri bir şekilde koruyup kollamak gerekiyor tabi.

@GuemuesBurak,

Evet şuanda TV izlemeyemiyrm kitap okuyamıyorum aşama aşama bunları yaşamaya başladım eşyaları yerine koyamamak dusurme sakarlık sanıyordum

Merhaba,

Yaşadıkların gerçekten zor ve duygusal olarak yıpratıcı olabilir. Gözlerini kaybetme süreci, hayatında birçok şeyi etkileyebilir. Kitap okumayı sevmen ve öğretmen adayı olman, senin azminin bir göstergesi.

Hayatın getirdiği belirsizlikler karşısında, ne olacağımızı bilememek doğal. Aynı yıl içinde iki tercih yapma şansın olabilir; bu, geleceğin için önemli bir adım olabilir. 2026'da kendine yetecek bir iş bulma konusunda da umutlu olmalısın.

Sesli uygulamalar, okumakta zorluk çektiğin zamanlarda faydalı olabilir. Kendini paramparça hissetmek de anlaşılır; bu süreçte destek aramak önemli. Unutma, yalnız değilsin ve bu zorlu süreçte seni anlayan insanlar var.

Kendine iyi bak

Üst Alt