Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görünmeyen insanlar, engelliler...

@Reborn

Avantanın peşinde koşan sensin, çakallık sana daha çok uyuyor gibi. yine de sen nasıl diyorsan öyle olsun.

ben chp li değilim, chp sana ne verir bilmem.

ama akp senden ne alır çok iyi bilirim.
akp nin alkole vergileriyle 1 şişe kendine alırken 2 şişe de fazladan para vermek çakallıktan çok bana enayilik gibi geldi ama sen bilirsin.

chp sana ne verir bilmem ama akp nin senden ve bu ülkeden çok şey çaldığını bilirim.
sadece emekli maaşından her bir emekliye her ay 5 çeyrek altın eksik veriyordu senin akp.
2002 de maaşıyla 8 çeyrek altın alırken emekli, 2021 de sadece 3 tane alabiliyordu. bugünse 3 tane bile alınmıyordur.

chp verir vermez Allah bilir, ama akp'nin senden çaldığı kesin.

çakal kim, enayi kim takdir yine senin.

@ucuncubahar,

Ben akp li değilim ve siyasal islamcıları hiç sevmem.
Chp'nin yaptığı siyaseti hiç beğenmiyorum.
50 yıl önce çıkan gazeteleri oku hep aynı masal yok petrol bulduk yok gaz bulduk yersen. 50 yıl önce 1 tv kendine 1 tv devlete vergi ödemiş toplum hesap sormuyorsa silkelenmeyi seviyordur. Silkele gitsin.😂
Şuan 1milyon bandında sıfır araba kalmadı yani 1 araba kendine 1 araba devlete 1 telefon kendine 1 telefon devlete almaya devam 50 yıldır aynı sistem değişen hiçbir şey yok.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,

En çok ekmek tüketen ülkeler arasında 1. Sıradayız.
Karbonhidrat yiyen toplumların beyni çalışmaz. Gelişmemiş ülkelerin halkı ekmek tüketir ve ekmek yemedigi zaman karnı doymaz. Az çorba ile bir bütün ekmeği gömer.😂

NEREYE GİDİYORUZ.

Her yeni doğan gün ülke içerisinde iki sorun var.
AKP ve CHP

Birisi koltuğundan olmama ve kazandıkları artmış gelir seviyelerini koruma, yeni gelecek yönetimin kendilerini yargılama sürecinden kaçınma bir diğeri ise karşısındakine karşı üstünlük ele geçirip o kiralık koltuklara oturma savaşı.
Varsa yoksa verilen savaş bu
Pahalılık
Engelliler
Engelli emeklilik
Pazar
Mutfak
Kira
Yaşama hakkı

...
Verilen o nefes alınamaz ücretle ayakta durmaya çalışan engelliler
Kiraya yetmez
AVM ye giremez
Marketten çıkamaz
Restorana oturamaz o ücret.
Peki ülkede hiç mi sorun yok sadece iki partinin birbirini karalama bilek güreşini izliyoruz.
Hatta 550-600 kişi varken sadece bir avuç insanın savaşı.

Genel seçimlerde oyların %7'sinden fazlasını alan ve parlamentoda temsil edilir şartı ile, Şubat 2025 itibarıyla Türkiye'de 167 siyasi parti etkin durumdadır.
Neden sadece iki parti ortada,
Ve bu kadar parti varken
ki her birinin hayata yaşama insana bakışı var.
Ama ENGELLİLER yok.

AKP de yok
CHP de yok
MHP de yok
Yok yok yok
Ne var
şahsa münhasır inanç sistemi
Şahsa münhasır kazanç sistemi
Şahsa münhasır yargı sistemi
Şahsa münhasır yaşama sistemi.

Ne yok
İnsanlık yok
Yaşama hakkı yok
Konuşma hakkı yok
Düşünce hakkı yok
Eğitimin eşitliği hakkı yok
Kadın hakları yok
Hayvan hakları yok
Çocuk hakları yok
Yok yok yok

Bunca yokun içerisinde engelli hiç yok.
Senin ayağın yok
Senin gözün yok
Elin ayağın yok
Yaşamsal organların yok
Sen engelli değilsin
Ama senden benden sağlam engellileri barındıran bir hükümetimiz var.

@ucuncubahar,

Boş yapma chp gelince emekliye ne verecek?
Asgâri ücreti ne yapacak?
Kiraları düşürecek mi? Yoksa emekli ve Asgâri ücreti ev kiraların üzerine falan mı çekecek?
Özel sektör çalışanlarına maaş promosyonu verecek mi?
Pazar ve market fiyatları düşecek mi?
Antrikot 50tl kuzu pirzola 100tl rakı 150tl olacak mı?😂

Boş bomboş yorumların ya engelli bakanlığı kuracağız diyen chp ama içi boş bakanlığı biz ne yapalım?
Chp engelli kişilere ne verecek?

Ya arkadaş gerçekten bıktık sizin boş yorumlarınızı okumaktan.

Chp'nin plan&projesi bile yok.
Chp'nin bir yol haritası yok.
Tek adam rejimi ve demokrasi diyen chp tabana İmamoğlu'nu çakıyor. Sizin akp den farkınız ne?

Bana sürekli aynı şeyleri yazdırmayın.

Chp'nin halka sunacağı hiçbir şey yok!
Türk milliyetçisi ve mufazakar kesimin oyunu alamazsınız. Dem de sizi sattı ve İmamoğlu'nun 8 milyon kürt oyunu yok sayamam derken patates olması gerçekten acınacak durumdasınız.
Akp'nin oy kitlesi mufazakar kesim ile emekli vatandaşlar.
Sizin bir kitleniz bile yok. Çakma Atatürkçüleri doldurdunuz partiye çakma Gandhi kilicdaroglu, çakma escobar İmamoğlu ile bir arpa yol alamadınız.

Akp'nin üye sayısı 11milyon 750bin
Chp'nin üye sayısı 1milyon 700bin

Matematik yalan söylemez.

Cehalet dolu yorumlardan bıktık.

@Reborn,

işte, sen akp'ye oy ver. Boş konuşan seninsin, çünkü çözümsüzsün.

eğer akp ya da zafer trolü değilsen, chp alerjin için bir psikologa gitmeni de öneririm. Çünkü yazdıkların akıl süzgeçinden de mantık süzgeçinden de geçmez. Klasik bir trol sayıklamaları...

adam bana yazmış, ama ben adamı engellediğim için kafam ne kadar rahat :ROFLMAO:

ulan, ne güzel istanbul be...

Platform yöneticisi bile boş yapıyor.
Chp bu halka ne verecek? Tek tek yaz. Bomboş yorumların. Akp alerjin için sen git psikolojik tedavi al.

Yaz tek tek yaz ve chp gelince şunlar olacak diye açıklama yapacağına goy goy yapıyor.

Senin notunu açılan başlıkları değiştirip, konuları gömdüğün zaman verdik.

Doğru olan matematiktir
Chp üye sayısı ile akp üye sayısına bakarsan acı gerçeği görürsün.
Doğru olan bugün chp gelse vatandaşa ne sunacağı? Hiçbir plan&proje sunduğunu görmedik.

Chp trollerin yönettiği platform olmuş burası fox tv gibi platform 😂 chp trolleri yalnız ben akp'yi bile eleştiriyorum Yani sizin gibi troll ya da goy goycu tayfası değilim.
Chp'nin hatalarını eleştirmekten acizler ama akp'nin hatalarını eleştirmekten geri durmazlar.😂

@ucuncubahar,
Senin bana yazacak kadar donanımlı olmadığını düşünüyorum.
Engelleme yapsan ne olur? Yapmasan ne olur?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Reborn,
CHP başa geçerse neler olabilir
-maden yataklarımızı yabancı şirketler işletebilir
-milli gelirin çok büyük bir kısmını nüfusun yüzde 2-3 ü sahip olabilir
-zenginlere vergi indirimi fakirlere yeni vergiler yükleyebilir
-basın tek taraflı yayın yapabilir
-tek adam yönetimine geçebilir
-fişleme ayrıştırma yapabilir
-montaj videolarla halkı ayrıştırabilir
-hapishanelere kendi görüşünde olmayanları doldurabilir
-medya üzerinden propaganda yapabilir devlete ait kurumlara partisinin reklamını yaptırabilir
-kamuya alımlarda torpil yapabilir
-emekliler sürünebilir
-Anayasayı tanımayabilir
-Ülkeye bizim kültürümüzden çok daha farklı ırk ile doldurabilir
-Bir söylediğini başka bir gün yok sayabilir
-1lt rakı 1lt cola parası olabilir :)

bunlar aklıma gelenler CeHaPe başa gelirse olma ihtimali olacak şeyler

@Ben_Claudius,
Kardeşim akp'nin başa gelince ne yaptıklarını bana anlatma, chp başa gelince neler yapacaklarını yaz. Plan&projesi var mı? Bir yol haritası var mı? Bunları yaz.
Ayrıca demokrasi ve tek adam rejimi akp'nin başkanı Erdoğan diyorsunuz ama chp de İmamoğlu diye tabana dayatma yapıyor. Chp'nin, akp'nin zihniyetinden farkı ne? Daha önceki seçimde kilicdaroglu dayatması valla aklım hayalim almıyor.

Aslan trol seni, yürü be. :) @Reborn
Başkan valla yanlış anlama ama 2016 yılında akp tabanı vardı ya inan hiçbiri şuan yazmıyor ya da platformdan kaçmış. 2016 yılında akp'yi eleştirdiğim zaman x ya da burada akp tabanı pis fetocu ya da vatan hâini damgasını bize çok vurdu.
Şimdi aynısını siz yapmayın. İnsanlar chp eleştirsin yoksa nasıl kendini düzeltip üye sayısını artıracak eğer chp ya da akp'nin hatalarını eleştirmezsek hiçbir şey düzelmez.

Alifatih üyesi asla akp'nin hatasını yazmaz. 3 sayfa mektup yazar gibi yorum yapar arada chp ye gömer ama akp onun için sütten çıkmış ak kaşık gibi...
Uzun yazanları asla okumuyorum. 😂

Yapmayın akp'nin bize yaptığını chp tarafi onlara yapmasın. Onlar bize troll, vatan hâini ya da pis fetocu diye hakaret etsin. Kendileri kaybeder ama şimdi chp eleştiren bile aynı hakaretlere maruz kalıyor.

Yapmayın arkadaşlar görüşü ya da partisi farklı olsa bile saygı duyun.

İzmir de bir editör vardı ve adı aklıma gelmedi. Akp li ekonomi sayfasında akp'yi savunurdu. Şimdi yazmıyor bile... 😂 Muzaffer diye biri vardı. 😂 ölümüne akp derdi. Kimsecikler kalmamış. 😂

Chp ye terör partisi bile dediler ama şimdi diyemiyorlar. Kendileri dem ile demlenmeye ve sn. Kurucu lider Apo demeye başladılar.

Son düzenleme:
@Reborn, ben chp başa gelirse olabileceklerini yazdım siz sormuştunuz ya onu yazdım işte. okumadınız mı

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye ironi yapmış.
Chp seçimi kazanırsa ne yapacağına dahil hiçbir şey yazmamış.

Zafer partisi kazanırsa
1. Mülteciler gider.
2. Kiralar düşer
3. Dem ve pkk, ypg tüm terör örgütlerine savaş açar.
4. Demirtaş ve Apo cezaevinden ancak mezara gömülmek için çıkar.
5. Pkk bayrağını kimse sallayamaz.
6. Akp hükümetini yargılar ve sokaklardan, okullardan, üniversitelerden adını siler.
7. Tarikatlar kapanır.

Chp partisi kazanırsa
Rakı 150tl
Antrikot 50tl
Kuzu pirzola 100tl
Elektrik, su, dogalgaz, internet faturaları, toplu taşıma zamları, otopark ücretlerine fahiş zamlar...
Chp'nin kazandığı belediyelere bir bakın su faturanız ne kadar? Çerkezköy, Tekirdağ, Ankara en pahalı suyu kullanıyor.

@Reborn,
Chp seçimi kazanırsa ne yapacağına dahil hiçbir şey yazmamış.
kardeş anlamıyormusun chp kazanırsa olacakları yazdım işte. ne istiyorsun ne yazim de seni tatmin edim. kafanda sabit düşüncelerin var zaten niye birilerinden proje vs istiyorsun. 1 tane oyun var git kime veriyorsan ver. Muhalif kanalları izlemiyorsan zaten nereden bileceksin chp kazanırsa ne yapacağını ?! konuyu çok sabote ettik yeter bence

@Ben_Claudius

kibar feyzo filminin koparan, süper repliklerinden biri.
-sen!
-ben.
-sen!
-ben.
-sen!
-e ben?
-sen.
-e ulaan been?
-sen gelme ulan ayı.! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

yani herkesin gelmesine de gerek yok demek ki.

1 tane değil çok oyumuz var. Chp den Zafer partisine çok insan geçiş yaptı. X de takıl biraz ufkun açılır.
Siz daha chp'nin halka vereceği hizmetleri, plan&projeleri yazmaktan acizsiniz ama akp'nin yaptığını tek tek yazmaktan üşenmiyorsun.

Bana chp yi yaz desem koca bir hiiic! Hemencecik sinirlenip laf sokmalar sonra bomboş yorumlarınız deyince hakaret troll yaz be chp'nin halka sunacaklarını yaz.

Yazamazsın çünkü chp'nin bir yol haritası ve plan&projesi yok.

Bak ben zafer partisinin yapacaklarını tek tek yazdım.

Bir tane chpli buraya tek tek chp'nin yapacaklarını yazamıyor.

Sadece goy goy yapıyor. Çünkü yazacağı hiçbir şey yok!

Bu siyaset ile seçim falan kazanamazsınız.

Muhafazakâr kesim ile Türk Milliyetçisi ve gerçek Atatürkçü kesimin oyunu alamazsınız.

Seçim bitince avucunuza tuz döküp yalarsiniz. 😅🤣😂

Üst Alt