Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme rahatsızlığım oluştuktan sonra B sınıfı ehliyetimi değiştirmeli miyim?

ozan2121

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2011 de b ehliyeti aldım 2013 te göz kerakonus tanısıyla % 50 sürekli rapor verildi şimdi ehliyetimi yenilersem nasıl bir yol izlemem gerekli yardımcı olabilir misiniz

Benimde buna yakın bir olayım var cevapları bende sabırsızlıkla bekliyorum

ozan2121 Öncelikle izliyeceğin yol bir resimle Ailehimine gidilecek aile hekimi hazırladığı raporla rahıtsızlığınla ilgili uzman doktorlara yonlendirecek.Gideceğin uzman hekimler devlet ve özel haztaneler olabilir.Onların karar verdiği görüşlerini raporuna yazacaklar.İlsağlık kuruluna sevk edileceksin orası nasıl sürücü olabileceğin kodları verilerek.Emniyete müracat edeceksin.

Anladım da hani sadece aile hekimi ile konuşsam direk sağlık raporu verir mi

Merhaba arkadaşlar 2011 de b ehliyeti aldım 2013 te göz kerakonus tanısıyla % 50 sürekli rapor verildi şimdi ehliyetimi yenilersem nasıl bir yol izlemem gerekli yardımcı olabilir misiniz ehliyetim iptal olur mu aile hekimine. Durumu izah etmeli miyim

ozan2121 Kardeşim o kadar yazı azdım bu soruyu sorduğuna göre anlamamışsın kusura bakama.Aile hekimi sen müracat ettiğinde göz konturolü yapar ve hastalığınla ilgili ibareleri sistemden görebilir.Zaten gözüde sorun olduğu için hastaneye sevk edecek.Bu süreçte yukarda yazdığım yolu takip edeceksin.Aile hekimi sende hiçbir görme ve fiziki hastalık veya engel durumu olmadığında.Sağlam raporu hazırlar direk emniyete gidersin.

Tamam anladım da hani diyorum ki hastaneye sevk ederse ehliyet iptal gibi bi durum söz konusu olur öy onu merak ettim yada gözlümle kullanılır diye araç oluru olur mu

Hastane ehliyet olduğunu bilmez Ayrıca özel hastaneye git.göz ortapedik olmadığı için araç olmaz.

Son düzenleme:
Çok tşk ederim Allah razın olsun sizden ehliyet iptal olur yada rapor iptal olur endişesi vardı

Üst Alt