Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görme engelimden % 90 raporum var. Görme derecem düşerse araç alıp kullanır mıyım?
görme özürlüyüm %90 raporum var araç almış olsam şu anda tedavisi mevcut deil ama 3.yada 4 yıl sonra tedavisi mevcut olsa görme derecesini düşürürsem bu bana bu aracta sıkıntı yaratırmı bilgilendiirseniz sevinirim
raporunda h sınıfı ehliyet alabilir ibaresi varsa araç alabilirsin ben de görme engelliyim benim raporum %85 ama h sınıfı ehliyet alamaz ibaresi var ben de istiyordum ama olmadı ve görme engellilere h sınıfı ehliyet alamazlar diye biliyorum
Araç almak ayrı bir prosedürdür, araç kullanmak ayrı bir prosedürdür. Bugün % 90 raporunuza karşılık vergi istisnalı araç alırsınız. Tedaviniz gerçekleşir ve sürücü belgesi alırsanız ilerde, o zaman da aracınızı kullanırsınız (kullanmanıza mani bir düzenleme yok. Yeter ki sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü belgesi alabilin)
merhaba %90 raporumla araç aldıktan sonra 5sene zarfında araç muayenesınde yada araçla ılgılı baska bır prosedurde bu rapor göstermemız gerekıyormu .çunku devam eden muayene surecım var araç aldıktan sonra raporda dusme olabılır.şimdiden tesekkurler herkese
Araç alındıktan sonra hiç bir aşamada rapora ihtiyacınız olmayacak. Velev ki bir yerde lazım oldu, araç alımında kullandığınız raporu kullanabilirsiniz...