Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göreve ne zaman başlayacağız?

Ben bugun başladım arkadaşlar. Hiç öyle masa işi falan da vermediler bildiğin temizlik yapacam. Şikayetçi olduğumdan siğil ama fazla umutlanmayn masa işi yaparım dye. AmirleriM falan hepsi çok iyiler ama personel eksikliği olduğu için bende mecbur temizliğe bakacağım. HastalığıM da cam kemik.

Ayrıca memurluğu yükselme sınavları nasıl ne zaman ve nerede oluyor bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

Arkadaslar ben başbakanlığa yerleştim. Kurumu arıyorum güvenlik soruşturması devam ediyor kesin bi tarih yok şu gün gel diyeceğimiz diyorlar. Sanırım benim işe başlamam baya uzun sürecek

sarasota said yok abi yazmıyor. Ama işim pek aklıma yatmadi. Ben cam kemik hastasyim %80 raporum var. Bana paspas yap tuvalet temizle dyorlar. Braz boy kisalgim da var pas pas arabasi zaten benim boyum kadar. Yapamam dedim bizde zor durumdayz temizlik personelimiz yok idare edeceksin falan dediler ama korkuyorum açıkçası en ufak bi darbeden kemiklerim kırilabilir. Tek endişem bu. Yoksa temizlik yapmak zoruma gitmez yapabildigim taktirde.

arkadaşım sana tavsiyem durumunu bana anlattığın gibi analat baktın anlamadı raporunu değiştir ve yapamayacağı işler bölümünü doldurt yasal dayanağın olunca bişe yaptıramaz ahmet961

sarasota anlattım zaten ama onlarda zor durumda İşkur dan işçi bekliyorlarmis onlar gelene kadar idare edeceğim sonra durumumu anlatırım anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum

Üst Alt