Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göreve dönmek ile ilgili Danıştay davası ne zaman sonuçlanır?

aro

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
16
Danıştay 12. Daire Başkanlığı
Açılış Tarihi: 11/03/2024

10 gün göreve gitmediğim için mustafi sayıldım, davayı 2 yıl sonra açtık ilk mahkeme ve bölge idare red verdi danıştaya götürdüm 21 ay oldu hala danıştaydan sonuç çıkmadı.

savunmam alınmadan beni görevden el çektirdiler. yurtdışındaydım tebligatı whatsapp yoluyla yaptılar.

bu konuda bilgisi olan var mı dava danıştaydan döner mi? ne zaman açıklanır? teşekkür ederim

yurtdışı görevindeydim efendim

Davayı niye iki yil sonra açıyorsun? Bekmeme süresi 1 yil degil mi? Zaman aşımı kesmezse tekrar göreve doner ve geriye dönük toplu maaşını alırsın. Danıştay ve Aym iki yil dolmadan dönüş beklemeyin. En az iki yil sürer ve gerekçeli mazeret olarak ne sundun? Yani 10 gün gecikme hakkında nasil savunma yaptın?

Neden red vermişler? Onu yazsana anlarız.

yurtdışı görevim bitti yurtiçi görevime dönmedim hastalığım nedeniyle seyehat edemez raporu aldım gönderdim kabul etmediler, yıllık izin istedim, aylıksız izin talebimi ilettim reddettiler. o arada 10 gün geçti.

red verme gerekçeleri davayı iki yıl sonra açmış olmam.

usül hataları var diye savunma yaptık: savunmam alınmadı ve tebligat whatsapp yoluyla yapıldı.

davam devam ediyor ama ben malülen emekli oldum.

@aro,

1 yil sonra dava açsaydın geri iade olurdu. Sen iki sene sonra dava açarsan red yersin ve oyle olmuş. Yıllık izin istemen yeterli zaten ama davayı gec açmışsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: aro
Üst Alt