Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göreve başlamadan yaşadığı ile tayin hakkı konusunda bilgilendirme

bukim77

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Atamalar Gerçekleşti Yaşadığı ile atanamayan arkadaşlar kendi ikamet ettiği illere geçiş yapmak için bekliyoruz bugün milli eğitimin sitesinde yayınlanan yazı ile bu kolaylığın tekrar sağlanacağı sinyali verildi.Önümüzdeki hafta kararnameler il milli eğitim müdürlüklerine ulaştığında gerekli sonuç ortaya çıkacak inşallah.İş başı süreci biraz uzasada en azından kendi şehrimizde görev yaoabilecez.İnşallah

Orman Genel Müdürlüğünde kendi yaşadığın yerde çalışma düzenlemesi var mı bu sadece MEB te mi var.

şuan için bilgimiz meb bu uygulama geçen atama gibi olacak ama ogm de varmı bilmiyorum

Benim bi arkadasim sirnagi yazdi atandi ama buyuksehire aldirdi hemen tayinini

nasıl aldırdı başladımı nekadar sürdü

bende şırnaga atandım

Soyledigine gore ise baslamaya yakin aldirmis hemen tayinini hemen aldirmis.Su anda hizmetli kadrosunda calisiyor takim elbiseyle gidio ise temizligi ozel sektorun yolladigi sozlesmeli elemanlar yapiomus.ama onun aileside buyuksehirde belKi bu bir etken olmus olabilir.bana soyledigi bir sefere mahsus tayini aliomuslar.ama herkes buyuksehirde calismak isteyeceginden dolayi herkeside merkeze atamazlar o zaman tasra engelli acigi bos kalir.

Meb engellilere iş başı yapmadan dikekçe bermelerini ve bir il veya ilçe istemelerini söyledi dikekçesini veren atandığı yerde başlamadan gidip istediği ilde başlayacak.

Üst Alt