Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görev yapamaz raporumla gazi olabilir miyim?

Tayfunyksl52

Yeni Üye
Iyi günler bn uzman çavuştum 2015 yılında hakkaride mayın patlaması sonucu göz den yaralandım gata da ameliyat oldum iki ay hava değişimi verdiler şuan görevi bıraktım gazilik icin heyete girdim miyopi anksiyete bozukluğu bir de belde daralma ve fitik olduğu için tsk da gorev yapamaz raporu verdiler sonuç ne olur ?heyet raporum kara kuvvetlerine gönderildi.

Tayfunyksl52

Bir sorun olmadan maluliyetiniz onaylanacaktır. TSK'da dereceler vardır, işgücü kaygı oranına göre derece belirlenir.

Tsk maluliyet

Ben 2015 yılında eyp patlaması sonucu yaralandım tedavi süreci falan derken geçen hafta SGK beni Ankara Etlik Hastanesi'ne sevk etti göz ve psikiyatriden kurula girdim daha öncesinden %46 engelli raporu almıştım burdan çıkan sonuca göre mi gazilik unvanimi verecekler bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

Subayın bildirdiği aynen şöyledir:
Olayla ilgili idari tahkikat yapıldı mı? Yapıldı ise ve sizin herhangi bir kusurunuz yok ise bildiğim kadarı ile, yaralanma nedeni ile gazilik kazanmanız gerekiyor. Organ/uzuv kaybı olup olmadığı da gazilik verilmesinde etken olabilir.
Bilginize

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri