Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gördüğümüz dersler bilgisayar sertifikası yerine geçer mi?

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar önlisans mezunuyum tercihlerde bilgisayar isteyen memur kontenjanları için bilgisayar sertifikası yerine, Temel Bilgi Teknolojileri kullanımı ve Temel Bilgisayar Bilimleri derslerini gördük bu gördüğümüz dersler bilgisayar sertifikası için geçerli midir?

Geçerli olmaz sanırım çünkü işletmenlik kursu sonunda sertifika veriyolar kurum o sertifikayı istiyo

nuri3558 Evet bu dersleri görmüşseniz bilgisayar sertifikası yerine geçer.Atandığınız zaman okuldan bu dersleri gördüğünüze dair bir belge almanız yeterli olacaktır.

Transkript var elimde mezun olduğum zaman almıştım dersleri gösteren belge..Umarım dediğiniz gibidir bunu göstererek bilgisayar kullanan memur arkadaşilar var mıdır acaba?

Ya geçerli değilse boşa tercih yapmayalım şimdi..

Mezuniyette aldığınız transkript yeterli olacaktır. 1nci sınıftayken alınan bütün temel bilgi teknolojileri dersleri yeterli oluyor.

aslında ben geçerli diye duymuştum.
Transkriptimde teknik resim dersi vardı, sertifika yerine geçiyor demişti birisi

transkriptte iki bilgisayar dersi varsa geçerlidir.ben transkript vermiştim.

Üst Alt