Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Giresun'a atananları alalım şöyle :)

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Atamalarda açıklandığına göre ilk ben başlayayım :)
Arkadaşlar TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI Memur Giresun (Tüm İlçeler) atandım..Kurum nasıl sizce maaş durumu, ağır mi iş, ben İzmirden gidicem oraya izin falan verirler mi yerleşmem için, ayrıca Giresunlu arkadaşlar memleketiniz nasıl bi anlatın da rahatlayalım az :)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende giresunluyum merkezde otuyorum inan izmirden daha fazla seviceksin giresunu ben atanamadım sana tekrardan hayırlıı uğurlu olsun

Sağol kardeşim inşAllah diğer tercihlerde sizden de atandım yazısı görmek nasip olur..Ben Sivaslıyım ama İzmirde yaşıyorum zaten Sivastan 2-3 saat sürüyor Giresun inşAllah güzel bir yerde işe başlarız çünkü tüm ilçeler diyor belli değil neresi olucağı..

Hayırlısı... Giresunun her yeri güzel kardeşim inşallah bizde 77 puanla ikinci atanmada atanarız sen kaç puanla atandandım lisemi ?

Ben önlisanstan kardeşim 80,66 puan ile atandım..

ben giresunlu değilim ama giresunu çok iyi biliyorum çünkü orada okudum..4 yılım geçti..küçük hoş biryer..giresun kalesi..önün deniz arkan orman kale...insanlarıda iyi..tipik karadeniz insanı...hiç sorun yaşamadım

Tahmin ediyorum az çok cevap için teşekkür ederim umarım güzel yıllarım geçer Giresun da..

bende halk saglıgı gıresuna atandımmm ılk tercıhımmm

kimbilir belkide şebinkarahisara düşersiniz ama karadenizle yakından uzaktan alakası yok 3 saat sürüyo merkeze uzaklığı ben orda okudum ama çok sevdim bilmem sizin için nasıl olur

nazder
Hadi ya aynı yerde çalışıcaz belki de :) kaç puanla atandınız önlisans demi..

ysrkrdmr
Sivaslı olduğum için Şebinkarahisarı bilirim Sivas merkezden 1,5 saat falansürüyor..
Tüm ilçeler diyor bakalım nereye düşücez..

nuri3558

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar tekrardan hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın

Hayirli olsun bende giresunluyum iyi yere düştün ben atanamadim giresunu tercih yaptim 2 atamayi bekliyor olacağız

izmirden sonra sürgün gibi gelebilir. ama iş sahibi oldum gerisi önemli değil dersen sorun yok.

İzmirde durmak istemiyorum zaten sessiz sakin yeşillikler içinde bir yer istiyordum ondan Giresunu yukarılara yazdım nasip işi işte, atandım yani gerisinin bir önemi yok benim için memleketim Sivasa da yakın Giresun hiç sıkıntı olmaz benim için :)

Üst Alt